Säästö- ja kuntoiluvinkki

Ikeassa yleensä palaa rahaa enemmän kuin oli etukäteen suunnitellut. Paikka herättää tarpeita (miten olenkaan voinut elää ilman pussinsulkijoita!), ja rahaa kuluu. Mutta nyt on keino säästää! Ota mukaan kaksi vauvaa. Sijoita toinen vauva kantokopassaan ostoskärryyn sisälle ja avot, ostokset jäävät minimiin mahtumisongelmien vuoksi!

Liikuntaa taas saa kun ensin roudaa vauvat autolta Ikeaan, kiertää sen prkln talon ympäriinsä että löytää kassoille, roudaa ensin kamat autoon, palaa takaisin sisälle, jättää kärryt ja kantaa vauvat autoon. Mistä tulikin mieleen että mun tarvii tehdä salilla lisää vipareita, meinasi käydä käsivoimille ton kopan kanto…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>