Korkkarit kopsuen kylillä

Muistanette mun avautumisen siitä eräästä asiakaspalvelukokemuksesta suomalaista designia myyvässä liikkeessä? Ei siis tullut kauppoja sinne, vaan pistin tilauksen sisään erääseen entuudestaan tuttuun brittiläiseen kauppaan. Ja toimitus tuli perille eilen.

Pistin siis tilaten kahdet kopsuttimet. Toiset hillityllä korolla ja värillä (jos nyt tuosta putiikista on mahdollista tilata mitään hillittyä), ja toiset vähän pirteämmät. Tässä se hillitty pari:

Mukavan mummohenkiset kengät, vähän korkoa ja hillitty väri. Lisäksi oikein mukavat jalassa! Ensimmäisistä Irregular Choicen kengistä opin että pitää tilata normaalia kokoa melkeimpä yhtä numeroa suurempi, ja se olikin tämän kertaisessa tilauksessa mainio valinta. Toiset kengät tosiaan sitten eivät olekaan ihan niin hillityt. Korkeammat korot ja komia väri saavat kuitenkin oman fiiliksen huippuhyväksi, ja olihan se nyt kiva mennä kopsutella korkkareissa siellä Prisman käytävillä etsimässä vauvagearia.

Kuvakulma on ehkä onnettomin ikinä, mutta kengissä on korkoa ihan reilusti (ainakin 7cm muistaakseni). Ja kuten kuuluu, komeat pohjat. Ei näillä talvella kopsutella, mutta vielä pystyy vetään!

Kopkop vaan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>