Dieettikatsaus, viikko 7

Dieettimaailmasta vaan hei! Karkinhinku on jatkunut kovana tälläkin viikolla, ja onnistuin tehokkaasti mokaamaan molemmat salikertani viime viikolta. Tiistaina en jaksanut lähteä ja ajattelin että no ei se mitään, meen torstaina. Torstainakaan ei huvittanut ja aattelin että no perjantaina. Perjantaina muistin että niin tänään en mee kun parhausihmisellä on sen menoja. Että sehän meni putkeen. Tällä viikolla parhausihminen onkin työmatkalla, joten täytyy kehittää jotain kotijumppaa mitä voin tehdä kun tytöt nukkuvat. Mutta ei se viime viikko ihan haitarilleen mennyt. Sain ruokarytmistä taas kiinni, ja Kiloklubin laskureiden mukaan ne karkitkaan eivät aiheuttaneet mitään katastrofia.

Dieettiupdate: -3,3kg (suunta on taas oikea, vauhdista en tiedä sen enempää), -22cm

Kiloklubin mukaan saavutan tavoitteeni 65 viikossa. Eli voidaankin miettiä että onkohan mun tavoitteet ihan kohdillaan :D No ei, on ne. Eka välitavoite pitäisi saavuttaa 7 viikossa, toiseen menee 20, kolmanteen 31, neljänteen 43 ja viidenteen 52. Jossain kohtaa alan harventaa näitä epäonnisia dieettiupdateja kerran kuukauteen niin on joku sellainen julkinen nöyryytys luvassa jos käsi ei pysy tarpeeksi kaukana karkeista. Kyllä tämä tästä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>