Dieettikatsaus, viikko tätä-ei-lasketa

Voi veljet etten sanoisi. Ajattelin että tällainen julkinen dieettaaminen jotenkin toisi sellaista lisäryhtiä tähän touhuun ja lisäitsekuria, mutta voi kuulkaa ei. Ei sitten yhtään. On ehkä parempi ettei puhuta viime viikosta ollenkaan, eikä kurkita mitään tuloksia. Sen sijaan hämään teitä sillä että katsokaa kuinka kuitenkin ahkerasti liikuin:

Tavoitteenahan oli (sen laihtumisen lisäksi) saada raahattua ahteri pihalle vaunukävelyiden merkeissä ainakin kolmesti ja sehän onnistui. Otetaan siis sama tavoitteeksi tälle viikolle! Perjantaina akillesjänteeni alkoi ilmoitella että nyt ei ole kivaa, joten lomailin lauantain ja kävin sunnuntaina pitkähköllä pyörälenkillä. Olikin kivaa se fillarointi, aurinko paistoi ja oli lämmintä ja niin pois päin. Ja maisemat oli hienoja, uskoisitteko että ihan motarin vierestä löytyy tällaisia maastoja:

Palataan siihen dieettiin viikon päästä. Yritän sillä aikaa etsiä oman itsekurini jostain.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>