Mahapussihousut

Tajusin just, miksi moni lopettaa liikkumisen kun tulee raskaaksi. Kyse ei oo ehkä laiskuudesta, vaan siitä että ei löydy housuja. Alan kohta olla itse siinä pisteessä että olemassa olevat treenitrikoot alkavat ahdistaa pahasti vyötäröltä, vaikka muuten olisivat hyviä. Topeissa ongelma ei ole niinkään iso, sillä tilavia paitoja kyllä löytyy (viimeistään sitten plussaosastolta). Mutta ne mahapussilla varustetut treenihousut. Mistä ihmeestä mä löydän sellaiset? Sisäpiirin vinkkejä?

Aikasen tympeetä jos jossain kohtaa pitää oikeasti jättäytyä salilta pois siksi, että ei oo housuja mitä siellä käyttää.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>