Dieettikatsaus, viikko 6

Aiai, arvasin että tällainen viikko tulee eteen. Tai ei kai siinä mitään ihmettelemistä ole, jos ei noudata viikkoon dieettiään niin mitään edistystä ei tapahdu. Viime viikon painon superputoaminen (1,5kg/vko) oli joku hassutus, sillä tällä viikolla ollaan sen verran ylhäällä. Vyötäröltä sentään lähti sentti, että ei homma ole ihan puihin mennyt.

*tähän lisätään myöhemmin mustavalkoinen videomontaasi siitä miten matka on tähän asti mennyt ja miten paljon painaa kun ei paino olekaan pudonnut ja video päätetään kun laihduttaja urheasti nostaa leukansa ja toteaa että matka jatkuu*

Liikunnan puolesta meni ihan kivasti. Kolmesti käytiin vaunuilemassa kuten oli suunnitelmissakin, tosin en tiiä lasketaanko 2km talsimista neuvolaan ja takaisin varsinaisesti lenkiksi.. Salilla pitäisi saada ehkä vähän enemmän tehoja tekemisestä irti, mutta en oikein vielä tiedä miten keskivartalo kestää. Mieli tekisi kyykätä isommilla painoilla, mutta en ajatellut rikottaa mitään paikkoja tässä heti alkuunsa. Nyt syyskuusta alkaen kunnan salikin on auki myös viikonloppuisin, niin saattaisin joinakin viikkoina saada käytyä kahden salikerran sijaan kolmesti kanniskelemassa 5kg Leokolevyjä ympäri salia.

Leokoista tulikin mieleen, nehän menevät siten että mitä kevyempi paino sitä pienenmpi kiekko. Ykkösen kiekot näyttävät lähinnä pullalautasilta, ja 25kg kiekkoa on vaikea saada otettua syliin. Oon aika varma että kyseessä on kikka saada ihmiset siirtymään aina isompiin painoihin, alkaa hävettää roudata niitä minikiekkoja siellä telineestä tankoon…

Dieettiupdate: -3,0kg (oivoi, ihan väärä suunta), -22cm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>