Kutimet viuhumaan!

Satuin törmäämään intternetissä tällaisen kampanjaan! Ja ihan pakko pistää eteenpäin. Jos vaikka joku muukin innostuisi siis.

Keskosethan ovat ihan minejä, ja tuppaavat palelemaan helposti. Nyt Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälät ja Novita aloittavat hyväntekeväisyyskampanjan, jossa siis neulotaan pipoja TAYSin keskosille. 17.9.2014 alkaen voi valmiin pipon viiä ABC-liikennemyymälään ja vaihturina saa 50g Novitan lankaa. Josta voi tehdä uuden pipon. Ja jonka voi taas palauttaa. Sitten saa lisää lankaa. Ja kierre on valmis. Lokakuun loppuun asti voi palauttaa pipoja, ja marraskuussa ne sitten viedään keskoslasten käytettäviksi. Tästä linkistä löytyy noi kaikki Pirkanmaan ABCt jotka pipoja vastaanottavat, ja samoin ohjelinkki pipon tekemiseen.

Sitten vaan pipapuikot heilumaan! Montakohan sitä ite sais tehtyä? 5?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>