Vauvakuulumisia

Tytöt ovat kohta 5 kuukautta vanhoja, ja täällä on opittu vaikka mitä. Osataan kääntyä selältään mahalleen (ja todella, todella satunnaisesti mahaltaan selälleen). Osataan kääntyä puolittain siskon päälle ja kuolata määrissä. Osataan järsiä siskon kättä kun oma on ikävästi peiton alla piilossa. Osataan huutaa niin että oon vakavasti harkinnut Peltoreiden hankkimista. Osataan riemunkiljua niin että “Peltorit radiolla” löytyvät jo googlehausta.

Veuhka, alias Mökä-Iita. Kiljuu riemusta korvia särkevästi. Vetää kilarit välillä tyhjästä. Inhoaa heräämistä, mutta hymyilee kun vihdoin on hereillä. Kova höpöttäjä. Hekottaa paitaa vaihdettaessa tai pipoa päähän pistettäessä. Pituutta 61 cm ja painoa 6,1kg.

Meuhka, alias Hassutti. Tykkää halauksista, ja tykkää halata. Tuijottaa siskoaan hämmentyneenä monta kertaa päivässä (luultavasti toivoo niitä Peltoreita myös). Rakastaa poskelle suukottelua, nukahtaa helposti ja hymyilee heti aamusta. Ja keskellä yötä. Pituutta 64cm ja painoa 7,4kg.

“Äläs potki siskoa mahaan.”

“Älä järsi siskon nyrkkiä.”

“Älä vedä siskoa korvasta/tukasta/nenästä/poskesta.”

Luulen ettei oo ekaa kertaa kun noita käytetään.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>