Ite tehty

Täällä blogissakin on varmaan tullut esille mun käsityöharrastukseni. Tykkään virkata ja neuloa, ja tässä vuosien aikana on tullut askarreltua monenmoista. Villapaitaa ja villatakkia, pipoja ja huiveja, sukkia ja tumppuja. Tällä kertaa tein parit tumput ja pipot:

Tumppujen ohjeet oon löytänyt erilaisista neuleohjelehdista, ja pipot kehittelin omasta päästä. Musta on kiva tehdä erilaisia juttuja, varsinkin muille. Itselleen tarvii tehdä vain niin monet lapaset tai villasukat, joten onneksi on paljon tuttuja. Ja jotta kaverikin muistaa keneltä ne tumput tuli, niin tilasin tällasia:

Laput tilasin Labelyourself.comista, ja toimitus oli hyvinkin nopea. Otin tuollaisen valmisvaihtoehdon, johon sai itse valita kuvan, tekstit ja fontit sekä nauhan värin. Helppoa ja kätevää. Nyt voin brassailla omalla merkillä :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>