Valitse puolesi

Vaikka kauhean moni asia on mulle vielä ihan täysin pimennossa ja epäselvää, niin yksi asia on tullut kyllä hyvinkin kirkkaaksi. Näissä äitijutuissa ei riitä että tekee niinkun parhaaksi näkee, vaan pitää nimenomaan valita puolensa. Ja voi pojat niitä aiheita on paljon joissa pitää miettiä kenen joukoissa seisoo.

Tissi vs. Korvike

Ihan eka on tietty tää. Eli se aihe jolla toisille aiheutetaan kauheat omantunnon tuskat ja huonoäiti-mieliala. Että imetätkö vai ruokitko jollain kamalalla globaalin yrityksen tuotoksella jälkikasvusi. Tää juttu ei oo nyt mulle mitenkään päivän kuumin puheenaihe, mutta muille tuntuu olevan. Oon ihan pyytämättä saanut jo ainakin kaksi suositusta ensimmäisestä vaihtoehdosta. Oma kanta? Kattellaan sitten kun asia on ajankohtaista.

Kestovaipat – Kertakäytöt

“Ootteko miettineet että kestoiletteko?” Olin ensin vähän wtf, että eikö ne lapset nyt niinko vähän kestotilauksena tule, eikä niinkään määräaikasena, mutta tajusin sitten että vaipoista oli kyse. Niinkon joo, tietenkin oon miettinyt. Siinä sivussa kun mietin että katsoisko Netflixistä mustalaishäitä vaiko telkkarista jenkkifutista. Oma kanta? Palataan asiaan kun jälkikasvu on mun kehoni ulkopuolella.

Perhepeti – Pinnasänky

Erehdyin sanoon että ollaan ostamassa käytettyä pinnasänkyä kaverilta. “Aijaa, musta se on kyllä parasta että lapsi nukkuu vieressä eikä missään yksinään.” Eihän se ees yksinään nuku, oli sitten nukkumassa pahvilaatikossa tai pinnasängyssä. Ja noh, en mää tästäkään tiiä. Oma kanta? Katotaan.

Näitä väittelyn ja puolen valinta kysymyksiä on niinkun ihan kauheasti. Voisin kuvitella että kinaa saadaa aikaan mistä tahansa, vaikka siitä että laskeeko lapsi mäkeä pulkalla vai Stigalla, ostetaanko rattaat x vai y, tehdäänkö itse soseet vai voiko ostaa kaupasta ja niin edelleen. Parhaita puolenvalinta-aiheita saa ilmiantaa kommenttiboksiin!

Mutta oikeasti, en ihan tajua. Jokaisella on kuitenkin se miten itse on asiansa tehnyt. Mutta miksi pitää väkisin yrittää kääntää toiset puolelleen? Kyse on kuitenkin lapsenhoidosta, ei uskonnosta.

PS. Linkatkaa mulle tää postaus jos vuoden päästä mesoan että kyllä perkele pitää ite porkkanat kasvattaa ja ilman apuvälineitä soseuttaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>