Kylän päheimmät trikoot

Voin ihan suoralta kädeltä sanoa että mulla on tän kylän päheimmät trikoot. Ihan jos siksikin että kyläraitilla muuten pyörii mun kanssa vaan mummoja ja ne ei paljoo trikoita käytä. Mummoista tulikin mieleen, että en oo ikinä Tampereella asuessani nähnyt näin aktiivisia mummoja ja pappoja kun täällä. Kuvittelen olevani ihan suht hyvässä kunnossa (no ainakin sillai keskivertokunnossa), ja meinaan tulla jyrätyksi välillä kun mummot ja papat viipottaa rollaattoreita potkukelkkoina käyttäen tai fillarilla kaahaavat Lidliin. Ihan mahtavaa.

Mutta vähän nyt harhauduin asiasta. Piti niistä trikoista puhua. Tai mitä niistä puhumaan, menin ja tilasin Adidakselta trikoot kun huvitti.

Niissä on Miamin skyline, joka näyttää hieman matalalta näin lyhyissä koivissa. Mutta samapa tuo, nää on uudet lempparihousut. Leggarit ei ehkä oo housut mutta nää oon trikoot eli käy housuista!

Pahoittelut oikeasti näistä kuvista, hovikuvaaja oli työreissulla eikä tullut kotiin ennen pimeää.  Mutta en oo itseäni koskaan muotibloggariksi väittänytkään, nytkin halusin vaan lesoa mun hienoilla trikoilla!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>