Meillähän ei telkkaria katota

Eipä. Ei yhtään. Onneksi tytöt ovat ihan epäkiinnostuneita piirretyistä ja lastenohjelmista, ja sen sellaisista. Eli mitään televisiomaratoneja ei täällä pidetä. Mutta aamuisin täällä katsotaan erästä ohjelmaa tiukasti kiinnostuneena ja samoin iltapäivällä. Kyseisissä ohjelmissa esiintyvät seuraavat herrasmiehet:

En ymmärrä miksi, mutta tämän talouden suosikkiohjelmia ovat Matlock ja Krokotiilimetsästäjä. En vaan käsitä että mikä niissä viehättää, kun kumpikin on väritöntä harmautta verrattuna vaikka Simpsoneihin ja Futuramaan (niitä piirrettyjä täällä katsoo lähinnä perheen miespuoleinen jäsen). Silloin kun telkkarista ei tule näitä suosikkiherrojen Steven ja Benin ohjelmia, meillä katsotaan exceleitä:

Lapsi on hyvä totuttaa exceliin jo pienenä, ettei sitten myöhemmin tule ongelmia asiassa! Parin kuukauden päästä katsotaan mistä avataan wordi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>