Pakkanen, tuo harvinainen vieras

Musta tuntuu että suomalaisia taviksia pidetään jotenkin ihan tyhminä. Täällä ollaan asuttu kuitenkin aika kauan jo näillä samoilla huudeilla, että perimätietoakin on ihan kertynyt tästä erikoisesta ja harvinaisesta sääilmiöstä kuin “pakkanen”. Onneksi on iltapäivälehdet ja niiden hyvät neuvot. Tällä kertaa Iltalehti opasti meitä idiootteja pakkasen suhteen.

Omia suosikkejani ovat kohdat 7 (tarkoitetaanko että uuni päälle ja luukku auki?), 17 (niin, sandaalit eivät ole hyvä valinta jalkineiksi näillä keleillä) ja 20 (moniko uskoi tämän lapsena?). Toisaalta, jos ei noudata kohtaa 19, voi olla että kohta 20 tapahtuu vääjäämättä.

Ja tarviiko ihmisille kertoa että paksun turkin omaaville koirille ei tarvi pukea päälle, ja että ne pärjäävät kyllä pakkasellakin ulkona. Voi elämän kevät.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>