Moi internet!

Meinasin ensin hehkuttaa miten olin OIKEASSA ELÄMÄSSÄ enkä netissä yhtään tässä melkeen viikon, mutta tajusin että se olis ollut ihan huijausta. Koska kyllähän mää selasin Facebookkia ja Instaa ja luin uutisia ja lehtiä puhelimella. Tarkemmin sanottuna päästin blogielämän vähän hunningolle. Siitä tuli vähän sellanen että ensin jäi reissaamisen takia pari päivää lukematta blogeja. Sitten kirjauduin Lilyyn ja totesin että jaa no en mä jaksa nyt alkaa lukeen noita uusia juttuja, niitä on niin paljon. Sitten meni taas pari päivää. Lilyssä oli lisää juttuja ja Feedlyssä yli 60 lukematonta postausta. Sitten luovutin kokonaan, koska ei ollut aikaa. Sillä aikaa kun käyn lukemassa vielä parit jutut, niin voin kertoa että mun aika meni oikeastaan vaan vauvamaassa ja sukulaisten kanssa hengatessa. Kas näin:

Oltiin amman ja afin luona pari päivää, ja tein pikkuisen luisteluaiheisen reissun siitä Espooseen. Tytöt meni ihan pilalle, ja tuli kotiinpäästyä sanomista kun ei koko ajan päässyt syliin. Ei oo kaksosella helppoa ei.Kaikkea uutta sitä on tässä myös ehditty puuhaamaan. On testattu söpöysprinsessarusettia (hyvä oli), on opittu istumaan ihan omillaan (hyvin sujuu) ja on luettu Lidlin kuvastoa (toki mielummin sitä olis vissiin syöty, mutta hyvä rapina siitä lähti).

Tämän lisäksi on otettu joulukorttikuvia (teemalla “Pidä joulus!”), tungettu vauva ihan liian suureen tppahaalariin, istuttu lisää ja hirtetty nalle vauvan kaveriksi turvaistuimeen (mikä on oikeastaan aika epäreilua, sillä eihän tuolta hihoista saa käsiä esille että voisi leikkiä sillä nallella, että kiva kiitti vaan).

Mutta niin, nyt on otettu blogimaailma kiinni. Jos on jotain erityistä mistä on kohkattu viimeisen viikon sisällä, niin kertokaa mulle että oon niinku ajanhermoilla!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>