Vuoden tarkkaavaisin äiti -palkinto menee…

Luultavasti mulle. Huomasin tuossa että Meuhkalla on kaksi alahammasta. Missähän välissä ne on tulleet? Muistaakseni viime viikolla ei ollut mitään hammasjuttuja, mutta voin olla väärässäkin. Ehkä tässä on se kun kuvittelin että kun vauvat tekee hampaita, ne huutaa ja möykkäröi. Täällä on lähinnä killitetty ja virnuiltu erityisesti öisin. Ja vähän nukuttu levottomasti. Niin me aateltiin että se on vaan vauvuus mikä vaivaa. Mutta se olikin pari hammasta. Seuraavia odotellessa!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>