Oonko mää perhebloggaaja? Ajatuksia kategorisoinnista

Ei varmaan oo mennyt ohi tuo etusivun uudistus ja uuden Perhe-kategorian esittely (palautetta voi antaa vaikka täällä). Äkkiseltään arvioituna suurin osa perhebloggaajista on innoissaan, koska nyt on omat tagit niille perhejutuille. Ja niin, oonhan mäkin siellä Suositeltua sisältöä-leimani kanssa. Tuolla ihan alavasemmalla nääs.

Aluksi kun kuulin että tää kategoria tulee, olin aika innoissaan. Lähinnä siksi että aattelin että no nyt ne “katsokaa vauvani kakkasi” ja “katsokaa imetän”-jutut eivät tuki sitä ensimmäistä etusivun osiota, joka oikeastaan pitäisi olla pyhitetty mun mielestä “katsokaa mun hieno paita” tai “katsokaa tein smoothien ja treenasin”-jutuille. No jos nyt tägää vauvapostauksensa hyvinvointiin niin siellähän se yhä sitten on, mutta on niinkon oma lokero mihin suurinosa näistä tän alan jutuista menee. Which is great.

Mutta nyt sitten aloin pohtimaan että hetkinen, mut just lyötiin kategoriaan perhebloggaaja. Musta se, että mulla on perhe ei tee musta automaattisesti perhebloggaajaa. Jos mää satun kirjoittaan juttuja vauvoista tai perheestä, ei se vielä tee musta perhebloggaajaa. Siinä tapauksessa, että joku pitäisi asetta ohimolla ja pakottaisi kertomaan mikä on blogin kategoria (suhteellisen usein näin vois käydä, oon kattonut aika paljon Netflixistä poliisisarjoja ja harva se päivä asetta pidetään jonkun ohimolla), niin sanoisin että “yleinen whine, oma tylsä elämä (sis. joskus perhe, joskus käsityöt, joskus ruoka, joskus reissut) ja kiukun purkaminen“. Mutta onko se? Aattelinkin nyt kysyä, että mihin kategoriaan te jotka tätä luette niin tunkisitte mun blogin? Jos jotain, niin nään tän sellasena old school nettipäiväkirjana. Ootteko samaa mieltä?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>