Toisiksi parasta joulussa

Parasta joulussa on ne lahjat, joita saa itse. Kolmanneksi parasta on suklaa. Toisiksi parasta on ne lahjat, joita itse antaa muille. Koska joulu on jo vähän taaksejäänyttä aikaa, voin jo julkaista täällä nuo itse väsätyt joululahjat. Ja serkulle tiedoksi, että jos et ole vielä hakenut sitä pakettia mistä pistin tekstarin, niin älä lue enempää.

Ompelukoneelle tuli käyttöä kun tein neljä tablettia ja kaksi kaitaliinaa. Kaitaliinaa voinkin suositella projektiksi kaikille, siinä tarvii ommella vain kaksi saumaa. Helppoa kun mikä!

Ompelin myös kassin (tai pari, yksi meni Ameriikkaan enkä tietenkään muistanut ottaa kuvaa siitä) ja sitten askartelin parit heijastimet. Ensin piti tehdä sellaiset hienot ruusukerintakoruheijastimet, mutta pään sisällä ollut visio ja toteuttamiskyvyt eivät sitten yhtään kohdanneet. Tyydyin hieman helpompaan versioon (kauheen kätevää kun kaupasta sai tuollaisia valmiita huopasydämiä).

Lisäksi ehdin tehdä kahdet tumput. Tai miten sen laskee, toiset tumput olivat ne murheenkryynit joissa tein kolmasti sen päättelyn että sain muutakin aikaan kun kaksi oikean käden lapasta.

Itse sain kauheasti hyviä lahjoja, joista kuitenkin se eniten vaivaa antajalleen aiheuttanut tässä. Tässä tunnetaan lahjan saaja todella hyvin. Lahjan saaja pitää sekä kohvehdeista että hihhihhii-huumorista:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>