Uudet kiesit

Ennen lapsia en tiennyt tasan mitään lastenvaunuista. En kyllä tiedä mitään vieläkään, mutta tuossa noin vajaat puolivuotta kärryteltyäni neljä vuotta vanhoilla vempeleillä totesin että onhan ne nyt aikamoisen raskaat. Eniten ehkä meni kuppi nurin siihen kun rattaissa oli yhtenäinen kuomu. Ja Veuhka kun ei oikein arvosta että jos sattuu heräämään vaunulenkin aikana eikä nää ulos. Pari kertaa työnsin vaunut kotiin ja kannoin toista ipanaa sylissä ja totesin että mitähän jos nyt etsisi sitten sellaiset vaunut joissa olisi erilliset kuomut. Ja löytyihän sellaiset. Vaatimattomasti noin 800€ hintaankin uutena. Että se sitten vähän siitä. Mutta eipä hätiä mitiä, kaveri vinkkasi kyseisistä vankkureista jotka irtoaisivat käytettyinä kolmella sadalla, ja oikeastaan kaupat olikin tehty siltä istumalta.

Nyt meillä on käytössä sitten Bumbleriden Indie Twin, ja ainakin toistaiseksi yhteiselo on ollut sujuvaa.

Plussia:

  • Keveys. Vaunut rullaavat näppärästi, kääntyvät helposti ja kaupassa käynti onnistuu hyvin (toisella kädellä raahataan perässä ostoskärryä ja toisella työnnetään vaunuja..)
  • Omasta mielestä tilava tuo tavaratila. Viisi kiloa porkkanaa/kauppakassi ja kangaspaketti kulkevat ihan helposti mukana.
  • Erilliset kuomut. Jos toinen nukkuu niin kuomu vaan alas, ja killittäjälle taas maisemat esille.
  • Kahvikuppiteline. Siis ihan oikeasti, nerokasta väkeä siellä Bumbleriden suunnitteluosastolla.
  • Karkkitaskut. Tuossa noitten kuomujen takana olevat vetoketjutaskut, kuin tehdyt matkaeväskarkkien kuljettamiseen. Siis jos söisin karkkia. Krhm.

Miinuksia:

  • Taiteltuna vievät aikamoisesti tilaa, mutta mitä voi odottaa tuplavankkureilta.
  • Vanhat lämpöpussit eivät heittämällä sovi, enkä millään viitsisi ostaa uusiakaan… Ehkä näytän vanhoille lämpöpusseille vähän saksia niin homma toimii taas.

Kyllä nyt kelpaa kärrytellä! Pakko kyllä sanoa että en kyllä ikinä olisi ostanut näitä uutena kaupasta, musta 800€ on vaan ihan käsittämättömän paljon rahaa lastenrattaista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>