Maailman paras hedelmärahka

Blogeissa on tapana jakaa sellasia reseptejä, joista jää miettimään että oliko tuo nyt oikeasti edes resepti. Sellaisia “kuori omena, paloittele, asettele lautaselle ja syö”-reseptejä. Itsehän ajattelin tehdä nyt saman! Oon trendien aallonharjalla siis.

Pienenä yksi parhaimpia juttuja oli, kun äiti päätti että tehdään hedelmärahkaa. Hedelmäsalaattikin oli hyvää, mutta ei niin hyvää kun hedelmärahka. Nyt asiaanvihkiytymätön voisi kuvitella, että riittää kun avataan purkki Ehrmannia ja läimästään sinne sekaan ananasta, mutta ehei. Tässä versiossa ei mitään ananaksia tarvita, eikä myöskään ehrmanneja. Tämä rahka ei mene vetiseksi ja on erityisen kivaa syödä.

500g Valion rahkaa

1 prk kuohukermaa (valitse suosikkisi)

2 banaania (ei sellasia ruskeapilkullisia, eli ei täysin kypsiä)

2 kourallista vihreitä rypäleitä (ei siemeniä)

2 kourallista tummia rypäleitä (ei siemeniä)

1 Honey Crunch/Fuji omena (sellainen jätti-iso ja rapsakka omena siis)

vaniliinisokeria

Pilko hedelmät, vispaa kerma, kaada sekaan rahka ja sekoita. Mausta vaniliinisokerilla. Syö pois.

Jaa miksi tämä on erityisen hyvää? No kun se on sellaista rouskuvaa syödä, mutta samalla pehmeää ja rahkaisaa. Jos menette ja pistätte täysin kypsiä banaaneita ja jotain lössöomenoita, niin ei tule niin hyvää. Mutta tämä on sellaista että haluisin syyä vieläkin lisää, mutta ei vaan jaksa ja rahkakin taisi loppua jo. Yhyy. Niin ja ehkä tämä on siksikin hyvää kun se melkein sama kun äidin tekemä. Lähestulkoon!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>