T-paidan hyötykäyttöä

Vaikka joulusta on vähän aikaa, niin ei ole silti liian myöhäistä esitellä vielä muutama lahjaksi tehty kötöstys. Ameriikassa asustaa tyttölapsi, joka ei suostu pukeutumaan kuin mekkoihin. Tyttö tarvitsi siis ehdottomasti säärystimet. Tytön äidille taas lähti lahjaksi varsinainen kierrätyslahja. Kaappeja siivotessa tuli vastaan vanha t-paitakätkö, ja kätköstä löytyi iankaiken vanha teekkarikastepaita. Ei sillä paidalla enää paitana mitään tee, mutta arvelin että paidan herättämät muistot olisivat oiva osa joululahjaa. Tein paidasta kassin, nyt kelpaa Ameriikassa kulkea kauppareissuilla, kun on niin komea kassi :D

lahjoja

Vanhoja paitoja on tuunattu jo moneksi, esittelen niitä tuotoksia tässä sitten hiljalleen. Yhdestä tuli tehtyä tyyny. Vielä kun keksisi parittomille sukille jotain yhtä hyvää jatkokäyttöä…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>