Konståkning är kiva det

Kotiäitiarkeen tuli vähän piristystä, kun kävin jäähallilla kertomassa muodostelmaluistelun perusteita ryhmälle liikunnanopettajia. Kotona hengailuun jumittaa niin helposti että elämä on ihan huikeen jännää kun tulee joku tollainen rutiinit rikkova meno. Olin vähän ajoissa jäähallilla, niin ehdin tehdä pientä siivousta luistinkassiin. Ja ottaa tietty selfieitä.

1601151Urheilullinen asukokonaisuus syntyi Lidlin lenkkareista ja Niken tuulihousuista, sekä ainaisesta Marimekon olkalaukusta. Luistelukassi on oikeastaan aika uusi, ostin sen muistaakseni marraskuussa. Vanha luistinkassi oli joukkueen kautta (joukkueen nimi tietty kirjailtuna ja kaikkea) mutta yli viiden yhteisen vuoden jälkeen kassista antoi pohja jo periksi. Ostin sitten tuollaisin silmiä särkevän pinkin kassin, jota voi kantaa olalla tai kätevästi reppuna. Lisäksi kangas on muovitettua ja paksua, ei pitäisi ihan heti hajota, vaikka luistimet onkin suojattu pehmeillä teräsuojilla ja luistinpusseilla.

1501152Sitä voisi kuvitella että luistinkassissa oli vain ne luistimet, mutta pfft. Siellä on toki myös suojat ja teräpyyhe. Ja sitten siellä on säärystimet (tällä hetkellä kahdet), erilaisia hanskoja (tumput, sormikkaat ja kynsikkäät) ja tuulitakki. Hanskoja on hämmentävän vähän. Vielä hämmentävämpää on, että jokaiselle hanskalle on pari. Yleensä kassista löytyy 10 paritonta hanskaa, joissa kaikissa on etusormessa reikä. (Etusormeen tulee reikä kun jäältä tullessa putsaa kädellä terän puhtaaksi lumesta). Mutta ei tässä vielä kaikki!

1501153

Kassista löytyy myös kuminauhaa, käsirasvaa, kaksi juomapulloa, rillit, kynä, kuulokkeet, huulirasva, pieni purkki proteiinijauhetta hätävälipalaksi), pipo ja pussillinen paljetteja. Kaikkea sitä. Kuminauha ja paljetit selittyvät kyllä sillä, että meillä on yhden joukkuekaverin kanssa menossa projekti “ei mun pitänyt kisata tällä kaudella mutta nyt on tilanne se että tarvii koittaa tehä ite kisapuku”. Ensi viikolla on helmankiinnitystalkoot, pitäkää peukkuja!

 

 

Comments (2)

 1. Possu

  Onnea uuteen kotiin!

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kiitoksia ja tervetuloa :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>