Tiimipäivä

Yleensä kun ollaan tyttöjen kanssa kotosalla, meillä on tietty kaikilla sellaiset rötköttelyvaatteet. Sellaiset jotka ei mätsää yhtään keskenään mutta jotka on kovin mukavat. Monesti kuitenkin kun lähetään ns. ihmisten ilmoille, tsempataan vähän ja pistetään jotain hienompaa päälle. Niinkun esimerkiksi tänään. Meillä oli esimerkiksi (ja vähän ällösti) samiskengät.

tiimitossut

Ja tytöillä oli myös joulupukin Ameriikasta asti tuomat uudet hienot hupparit päällä (isot kiitokset paketista vaan kummitädille!). Onhan ne nyt hienot! Paketissa oli muitakin hienoja vaatteita, mutta esitellään ne sitten toiste :)

1702151Nuo hupparit ovat kyllä hyvät, hieman reilut vielä mutta sen verran paksut että käyvät keväämmällä sitten ihan takista. Omat vaatteet eivät olleet yhtään niin esittelykelpoiset, joten ei siis kuvaa tarjolla. Tein tässä astetta suuremman siivousoperaation vaatekaappiin viime viikolla, ja jatkossa voisi noudattaa sitä “yksi sisään, yksi ulos” -periaatetta. Paitsi jos puhutaan harmaista villatakeista. Niitä vaan ei voi olla liikaa. Krhm.

 

Comments (3)

 1. Kummitäti

  Murut <3

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Tyylikkäät murut :)

   Reply
 2. terhituulikki

  Määki tulin ja tulen vastedeskin kylään. Hienoa ja onnea. En oo voinu lukee joululahjalätinääs, kun kielsit :) Katos ku kuljen tosta Luonnonmaalta vain noin kahdesti päivässä, niin poikkeaminen on ollut niin kovin haastavaa. Mutta lähipäivänä, lähipäivänä…Ja noi on komioita noi likat, ne ne mitkä niitten nimet nyt olikaan, jotka asuu siäl kanavan lähellä, niinku pikkuserkkunsa aina sanoo.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>