Talvipäivä naapurikylässä ja vähän vaatteista

Koska syyttävä aurinko paistoi taivaalta päivällä, päätettiin parhausihmisen kanssa lähteä naapurikylään vähän katselemaan asuinalueita. Sellasta etukäteistiedustelua että no missäs on lähin kauppa tällä alueella ja meneeks tästä bussi ja niin edelleen. Ja ihan vaan katselemassa maisemia.

Mulla oli pyhänä aikomuksena olla ostamatta mahapussitalvitakkia, ihan vaan siksi että se on ihan kauheeta rahanmenoa turhaan, mutta oli pakko luovuttaa. Jostain syystä ihmiset eivät kuitenkaan halua näyttää käveleviltä palloilta, niin kaikki takit joita ei-mammaosastoilta löytyi olivat sellasia muotoonleikattuja. Ja eihän ne sitten mee mahan kohdalta kiinni vaikka muuten toimisivat. Ratkaisin asian menemällä tarjoushaukkailemaan (vanhaan tapaan) lähi-Prismaan. Tälläkään kertaa en joutunut pettymään. Siellä roikkui mua odottamassa harmaa pallerotakki. Tosin, luulen että tota ei oo tarkotettu ihan näin isoksi, mutta otin kasvunvaraa.

Luulen tosin että ton helman olisi tarkoitus asettua lantion tienoille eikä polviin kuten eräillä, mutta kuten sanottua piti ottaa enemmänkin tilaa mahankohdalle. Kauheen paksua vuorta tuossa takissa ei oo, mutta voin aina pitää siellä alla fleeceä (sain parhausihmiseltä sen vanhan, voitte funtsia miltä se näyttää mun päältä kun mää oon 165cm pitkä ja parhausihminen jotain 195cm). Mutta niin, jos näätte harmaan plussapallon kylillä niin moikatkaa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>