Erinnäisten asioiden metsästystä

Tänään on ollut metsästyspäivä. Ihan ensimmäisenä metsästettiin kadonnutta seiskan herätystä. Tytöt nimittäin koisivat ihan täpöllä ysiin asti, ja heti sotkivat meidän hienon ruokarytmin. Aamupuuro tarjoillaan nimittäin keittiössä kello 8.00. Paitsi tänään, mutta ei se kait ole niin justiinsa. Kaikki muut ruokailut on napotettu melkein kellontarkasti kohdilleen, joten ei mitään hätiä tässä.

Toinen mitä metsästin tänään oli kadonnut vyötärö. Kävin ensin juoksemassa säälittävät puoli tuntia (tai jos tarkkoja ollaan niin juoksin 20min koska pitää se nyt lämmitellä) lenkkipolkua ja sitten polskin vesijuoksua perään kolme varttia. IMG_5514

Lenkkimaastot olivat vähän erilaiset kun yleensä tuosta vesijuoksusta johtuen, kävin Pispalan harjulla vähän touhottamassa. Tavoitteena on kesään mennessä löytää edes suuntaa-antavasti se vyötärö tai vaihtoehtoisesti jaksaa juosta kymppi.IMG_5520Hieman on hämmentynyt ilme lenkkeilijällä. Että tämänkö nyt pitäisi olla kivaa sitten häh. No ehkä se on kivaa kun kunto löytyy jostain. Lienee samassa paikassa kun se vyötärökin.

Ja sitten siihen kolmanteen asiaan, jota on tänäänkin etsitty. Nimittäin Fazerin popcornsuklaata. Mutta ei. Sain vinkinkin jo että Hervannan K-kaupassa olisi nähty tätä suklaata, mutta ei. Ongelmahan tässä on se että sen sijaan että poistuisin tyhjin käsin sieltä kaupasta etsintäreissun päätteeksi, ostan jotain muuta suklaata jota en ole vielä maistanut. Että kadonneen suklaan metsästys ja kadonneen vyötärön metsästys ovat nyt hetken hieman epäsynkassa. Mutta sitä popcornsuklaata on nyt jostain prkl löydyttävä, olisiko vinkkejä antaa Tampereen seudulle?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>