Perinteinen saliruuhka

Kuten kansanperinne osaa kertoa, tammikuussa kuntosalit pullistelevat uuden elämän aloittaneita laihduttajia. Ja totta, niin tuolla mun pikkusalillakin. Normaalisti paikalla olisi ehkä neljä punttailijaa, nyt siellä oli ainakin seitsemän tyyppiä. Kuntopyörällekin oli melkein jono! Pukkarissa mahtui sentään kääntymään ja ottamaan treeninjälkeiskuvia, niitä “katsokaa kun treenasin ja olin hyvä ihminen”:IMG_5533

Näin sitä vaan kalsaripaidassa pousataan. Tarviiko edes sanoa että olin yksin pukuhuoneessa? Miksi noissa kalsaripaidoissa pitää olla noin huomiota herättävät saumat? Ehkä ettei eräät ottaisi kuvia ne päällä ja tunkisi nettiin…

Koska meidän auto on huollossa ja piti kävellä salille, tein normaalia nopeamman treenin. 7 liikettä, ensimmäisellä kierroksella 10 toistoa, toisella 9, kolmannella 8 ja niin edelleen. Kierrosten välillä 20s tauko. Hikistä puuhaa ja sykkeet nousivat reippaasti. Ihan kivaa tosin se kävely oli, voisi ottaa ihan tavaksi. Alkuperäinen tarkoitus oli juosta salille, mutta vihaan kun reppu hölskyy selässä. Mun repussa on kyllä sellanen remmi lantion ympäri, mutta arvatkaapa vaan meneekö se kiinni tässä kunnossa :D Ehkä sitten keväämmällä…

Comments (4)

 1. Maisteri

  En kestä noita sun pukukoppikuvia! Tulee niin vahvat yläaste-fläsärit että melkein tärisyttää.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   hehe, mulle ei, meillä yksi pukkari oli sen salin kokonen. Ja pukkareita oli useampi ;)

   Reply
 2. Monikkoblogit

  Moikka. Kiva löytää uusia monikkoblogeja :) olisko sulla halua tulla mukaan Monikkoblogit listalle? :) ajatuksena on saada kerättyä mahdollisimman paljon monikkovanhempien kirjoittamia blogeja yhden linkin alle, helposti löydettäviksi. :) joka kuukausi on mahtavia yhteistyö juttuja kirjoittajien kesken :) tuu ihmeessä linkittämään blogiai osoite, niin tiedän sun haluavan mukaan :)
  http://monikkoblogi.blogspot.fi

  Jos haluat kysyä lisää, laita mulle spostia monikkoblogit@outlook.com

  Terkuin Sanna (kahdesta kuudeksi-blogi)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Moi! Täytyykin käydä tutustumassa menoon heti!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>