Sykkeet pilviin ja makkarat kaakkoon

Siis kyllähän mä tiesin että ei se luistelu nyt ihan vain iisiä menoa ole. Otin huvikseni meidän treeneihin tänään sykemittarin. Luistelen siis Varala-Tiimin aikuisten muodostelmajoukkueessa, ja tämän kertaiset treenit koostuivat käytännössä ohjelman toistoista.

Screen Shot 2015-01-21 at 23.05.19

 

Maksimisykkeet kävi pirteästi 193ssa, ja ihan näköjään kokoaikaa toi sykevyö ei pysynyt paikallaan (aina sama ongelma, en tajua miten touhotan sen kanssa että se tollai epämittaa). Tuosta on suht helppoa tunnistaa että ensin tehtiin kokonainen ohjelma, sitten vähän pohdittiin mitä pitäisi tehdä paremmin, sitten tehtiin pienempiä pätkiä ohjelman sisältä ja lopussa tehtiin taas kokonaisia vetoja. Hyvät treenit oli kyllä, hiki puski ja hauskaa oli. Ennen jäätä meillä oli oheiset, eli tilaisuus jossa alussa ehti ottaa jopa “katsokaa miten hienot pussihousut näistä tuulihousuista saa”-kuvan.IMG_5546Ja siis asiaan vihkiytymättömille tiedoksi, pussihousuilla oli ihan järkevä funtio. Ei näe nilkkojen ojennuksia jos nilkat ei näy. Nyt olisi puolitoista viikkoa aikaa päästä yli mahamakkaraissueista, koska sitten pitää kiskoa päälle kisapuku (ja tietty sitä ennen ommella siihen paljetit ja muut härpäkkeet) ja singahtaa jäälle aluemestaruuksissa. Kisat käydään Hakametsän hallissa 1.2. sunnuntaina, eli jos ei oo muuta puuhaa niin siellä näkee sitten muodostelmaluistelijoita tositoimissa. Siitä viikko niin luvassa on toiset valintakisat, joiden jälkeen tiedetään mennäänkö loppukisoihin vai oliko tämä kausi sitten tässä. Toivottavasti päästään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>