Rahansäästövinkki

Helpoin tapa säästää määrissä rahaa on päättää että ei osta uusia vaatteita ennen kuin vanhat käyttövaatteet menee päälle. Lisäksi hyvä keino säästää on jättää lompakko kotiin kun käy kaupassa. Hillitsee yllättävän tehokkaasti shoppailua se.

Eilen onnistuin käymään Ideaparkissa siten että mulla meni nolla euroa rahaa. Ja olin siellä kuitenkin ainakin tunnin. Parhausihminen tarjosi kahvin ja hoiti shoppailun, niin mä sain vaan kahvitella ja katsella minivauvaa joka on NIIIN pieni kun onhan se melkeen puolet nuorempi kun mun Tinkersberg ja Taikersberg. IMG_5554

Konttausharjoitukset ovat edelleen käynnissä, ihan vielä ei päästä konttaamalla eteenpäin. Kun vaikka jalat toimisivatkin niin kädet eivät ihan vielä mene niinkuin pitäisi. Mutta eiköhän se tästä. Tutkittava elämänpiiri on laajentunut tehokkaasti olohuoneesta jo keittiöön ja eteiseenkin on tehty pieniä tutkimusmatkoja puuron voimalla.

Puuron voimalla mäkin kävin reippaasti taas lenkillä ja vesijuoksemassa tänään. Ihan hyvä yhdistelmä se, ja bonuksena kun menee arkipäivänä vesijuoksemaan päivällä niin kuulee kaikki pahimmat/parhaimmat mummojuorut. Puolessa tunnissa meni noin kolme ja puoli kilsaa (pururadalla, ei altaassa siis. Vesijuoksuhan on siitä kamalaa että vaikka miten yrität niin eteenpäin et pääse kovin vauhdikkaasti. Laskin tänään että 100m matkaan meni 5 minuuttia. Että ei mitään vauhdin hurmaa siinä). Pingoin taas Pispalaan ihan vaan siitä syystä että Pyynikintorilta lähtiessä pahin nousu on lämmittelykävelyn aikana ja lenkki loppuu alamäkeen.

IMG_5557Hetken harkitsin että olisin juossut tuosta raput alas ja tuon kadun päähän, mutta sitten terve järki voitti. Sillä olisihan ne pitänyt tulla ylöskin. Mutta jos vaikka lumien sulattua sitten?

Comments (2)

 1. Mirka

  Hienosti säästetty :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Niin munkin mielestä :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>