Salidilemma

Salilla olisi erityiskiva noudattaa jotain suunnitelmallista ohjelmaa, jossa painot/toistot kasvaisivat nätisti ja kehitystä tapahtuisi ikään kuin väkisin. Mulla on jossain(tm) useampikin erilainen ohjelma, mutta yllättäen yksikään niistä ei nappaa. Ai miksi? No siksi kun mun kuntosali on niin pieni. Ja se liittyy tähän miten? No siten että jos mulla on lappu jossa lukee että askelkyykyt smithissä, niin sitten mää teen askelkyykyt smithissä. Ja odotan kunnes se laite on vapaa. Ja kun tuolla salilla on käytännössä yksi setti kaikkea, niin hyvällä tuurilla sitä odottamista saa sitten tehdä joka välissä.

Tästä syystä olenkin ottanut hieman ylimalkaisemman “ohjelman” käyttöön. Tänään ehdin nopeasti salille vaikka ei pitänyt ja ohjelmassa oli “kädet ja sellaista”. Eli tein sitten vähän sen mukaan että mitä siellä salilla oli vapaana. Sain tehtyä penkkiä parilla otteella, vipunostoja, hauiskääntöjä, dippejä, punnerruksia ja vielä selän ojennuksia. Siinä se puoli tuntia menikin ja piti kirmata takaisin kotiin.

Mulla on myös ohjelma nimeltä “jalat”. Ja “maha”. Ja “lämmittely”. Viimeisin meinaa että on niin kiire että autossa laitetaan vaan lämmöt täysille ja kutsutaan sitä lämmittelyksi.

Comments (2)

 1. Laura

  Paras lämmittely ikinä! :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Voin suositella lämpimästä (hehe). Penkinlämmitin tietty kans päälle niin lämpee jalat :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>