Uutta blingiä

Luistelukisoissa yksi viehätys on erilaiset luisteluaiheiset tuotteet, joita siellä myydään. Vuosittaisiin perinteisiin kuuluu ostaa teräsuojat jostain kisoista tai vaikka säärystimet. Tällä kertaa paikalla oli myös korumyyjiä, ja pitkästä aikaa tuli hankittua jotain koruja. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korudelin tiskiltä löytyi medaljonkeja, joita sai täyttää itse valitsemillaan jutuilla. Tuo medaljonki on läpinäkyvä, ja ostin sinne sisälle tuollaisen laatan, pari luistinta ja sydämen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAinon koru oli toinen korumyyjä paikalla, ja sieltäkin löytyi kiva kaulaketju. Olikin jo aika löytää luistinkoruja, oon onnistunut hukkaamaan vanhani. Aikoinaan kauden päättäjäisissä kaikki jotka olivat osallistuneet 100% harjoituksiin kauden aikana saivat hopeisen luistinriipuksen. Pienenä ja ahkerana sain niitä kaikkiaan neljä yhteensä, mutta ikävä kyllä oon onnistunut hukkaamaan ne kaikki :( Mutta onneksi nyt on taas blingiä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>