Kirpputorikierroksella Lempäälässä, osa 1

Täällä Lempäälässä on kyllä hyvä valikoima kirpputorien suhteen, ja aattelinkin esitellä niitä teille jotka ette niitä vielä tunne. Hauska huomata kyllä että täällä kirppareilla on ihan erilainen painotus myytävien tuotteiden suhteen kuin vaikka Tampereella on. Täällä erityisen hyvät valikoimat on vauvojen ja lasten vaatteissa, ja Tampereella on enemmän niitä H&M-huituloita. Lempäälässä on tullut myös vastaan enemmän erilaisia vanhoja kippoja ja muita, ja hinnatkin ovat jotenkin kirpparihinnoiksi järkeviä. Esimerkiksi tänään ostin vauvan bodyn hintaan 20c. Hyvät kaupat sanoisin. Mutta niin, tänään ehdin käydä tekemässä tutkimusreissun kahdelle eri kirpparille. Ensimmäinen kohde oli Klaffi&Piironki, joka löytyy osoitteesta Kuljuntie 317 (suhteellisen lähellä Ideaparkkia). IMG_5716Kirpparilta löytyy huonekaluja, vaatteita, leipomuksia ja vaikka mitä. Kahvitkin voi viihtyisässä kahvinurkassa juoda. Yleisilme oli siisti ja hinnat kohdillaan. Sinne vaan kaikki seuraavan Ideapark-reissun yhteydessä! Kunhan ootatte että käyn eka ostamassa sieltä kaikki kivat jutut, kuten vaikka tän auton:IMG_5715

Auton lisäksi voi hankkia keittiöön vanhanajan vaa’an. Tai tuoretta pullaa.IMG_5717 IMG_5720Itsellä jäi vielä nuo neulevaatteet katsomatta läpi, joten pitänee tehdä toinen reissu vielä Klaffi&Piironkiin.

Toinen kirpputori jossa kävin, sijaitsee ihan Lempäälän ja Tampereen rajalla (Tampereentie 490), ja paikalle on helppo tulla bussilla. Old’n Golden on kirpputorin lisäksi myös verhoomo ja täälläkin voi kahvitella jos niin haluaa. Tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus näillä meidän kirpputoreilla tuo kahvihomma, en heti saa päähäni yhtään kirpputoria Tampereella Tarinan lisäksi, jossa voisi hengailla kahvin ääressä (kertokaa jos jossain voi).IMG_5722

Täälläkin oli siistiä, edullista ja mukavaa, ja jopa vähän harmitti että nyt vasta pääsin ensimmäistä kertaa paikalle. Monta kertaa oon ajanut ohi kun kirppari on jo kiinni.IMG_5724 IMG_5725Jos vanhat lehdet eivät kiinnostava (esim. tuo Anna vuodelta 1966) niin aina voi ostaa vanhan telkkarin!

Siinä ensimmäinen osa, vielä on kiertämättä kameran kanssa kaksi muuta kirpputoria ja yksi kierrätyskeskus. Niistä sitten lisää heti kun ehdin käymään :)

Klaffi&Piironki, Kuljuntie 317, Lempäälä, avoinna ma – pe 10 – 18, la – su 11 – 16

Old’n Golden, Tampereentie 490, Lempäälä, avoinna ma – pe 10 – 18, la – su 11 – 16

Comments (5)

 1. Mirka

  Nonnih. Mä voin täältä kotisohvalta seurata sun kirpparikierrosta ja vasta sitten raahautua paikan päälle itse sinne mihin sä suosittelet :) On ollu muutaman viikon jo tarkoituksena poiketa tuohon Klaffiin&Piironkiin, vaan tuntuu olevan vaikeeta, kun ei oo onnistunu :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Se oli kyllä kiva se Klaffi, että kantsii poiketa. Aattelin myös joku päivä kokeilla sitä naapurin Tuulan tupaa, että mentäskö sinne joskus kahville :D

   Reply
 2. Mirka

  Siinähän oliskin hyvä kevätprojekti, luuhata kaikki oman kylän kahvipaikat läpi :D Alotetaan sit vaikka Tuulan tuvalta.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Tarkennuksena kaikki ne joihin pääsee sisälle tuplavankkureilla tai on tarpeeks lämmin olla pihalla kahvin kanssa :D

   Reply
   1. Mirka

    :D keväämmällä sitten kaikki ne, missä on huonosti mitoitetut oviaukot!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>