Salin kuumin kissa

Ikävä tuottaa yllätys, mutta se nyt en ollut minä. Mulla ehkä oli kuumin, koska riekuin hupparissa. Tiiätte varmaan kun se sopivan löysä päällyspaita jääkin kotiin eikä trikooputkitopissa vaan kehtoo mennä. Oli mulla jostain syystä myös lämpökerraston housut tuulihousujen alla, että ei ihme että oli kuuma. Huomaa että talvea on lusittu riittävästi kun ei edes enää huomaa että on kahdet housut päällekäin..

Salille mennessä meinasi vähän jännittää että nytkö on se päivä kun koko hemputin kylä on lähtenyt penkkaamaan. Oli nimittäin niin monta autoa liikuntahallin lähistöllä että edes Lidlin pihassa viiden ruuhkassa ei niin montaa autoa ole näkynyt. Hommahan selvisin nopeasti, siellä oli menossa vanhojen tanssit. Meni ihan pasmat sekaisin kun jäin pohtimaan omia vanhojen tansseja.

Noudatin taas sitkeästi hyväksihavaittua saliohjelmaani, jossa tänään vuorossa oli “kädet ja jotain selkäjuttuja ehkä”-osio. Tein vähän käsipainoilla penkkiä, soutua, perusselänojennuksia ja vatsalihaksiakin vähän tein, hauista ja ojentajia piti vähän myöskin. Penkkiä en päässyt sillä sen 30min kun olisin viitsinyt niin siinä oli toisilla sarjat kesken ja sitten kun olisi päässyt niin eipä enää napeksinut. Sen sijaan aiheutin ehkä hieman ihmetystä kun tein sellaisia synnyttäneille suositeltuja syvien vatsalihasten kuntoutusjuttuja, ja voin kertoa että sivustakatsojasta liikkeet näyttävät lähinnä siltä että makoilen lattialla jalat koukussa. Mutta kyllä nekin liikkeet tuntuu kun tarpeeksi tekee, nyt tosin alkaa vissiin vähän olla voimat palautuneet kun vasta sadas liike oli vähän sellainen että josko nyt riittäisi. Pitänee kehitellä uusia liikkeitä ettei tarvi tylsistyä ihan kuoliaaksi kun niitä tekee.kuuminkissaSalilta lähtemistä piti hetki venyttää, sillä en vaan kehdannut mennä hallin aulaan pyörimään Reinot jalassa ja aina yhtä asiallinen kangaskassi olalla. Mutta mikäs siinä, pukkarissa oli peili ja tunnetustihan salilla ei oo käyty jos ei oo selfietä otettu. Että tuosta nuin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>