Kävellen kuuhun

Mä en ole ikinä erityisemmin nauttinut kävelystä. Oon kyllä mieluusti pienenä käynyt kävelyllä, mutta niihin liittyi aina mummin ja vaarin koiran ulkoilutus. Monesti käytiin yhteisillä iltalenkeillä, ja mä kävin koulun jälkeen lenkittämässä koiran. Mutta sellaset tuulipuku-kahisee-lenkit on vaan yök. Paitsi nyt sitten tyttöjen kanssa. Jos ei lasketa sitä tuskanhikistä puuhaa kun puet kaksi vauvaa uloslähtökuosiin, niin ulkoilu on kyllä ihan kivaa. Varsinki ku on kiva keli.IMG_5751 IMG_5755 IMG_5760IMG_5766Pakkasta oli juuri sopivasti ja aurinkolaseillekin tuli käyttöä (jee, aurinko!).IMG_5770 IMG_5784 IMG_5785Toinen vauva jäi vielä nukkumaan ja toinen heräsi sopivasti kun päästiin kotipihaan. Ihan uninen vielä, raasu.

Ja mikä kävellen kuuhun? No Endomondossa näkyy tällasta statiikkaa:Screen Shot 2015-02-15 at 16.22.36Aattelin ottaa tavoitteeksi siis kävellä kuuhun :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>