Kiirettä pidellyt

Eikös aina blogissa kuulu selitellä että kun on ollut niin kiirettä ettei oo ehtinyt siksi blogin pariin? No niin, kiirettä on kuulkaa pitänyt.

Ensinnäkin on pitänyt katsoa olympialaisia. Joka päivä. Siihen on mennyt kovasti aikaa. Sitten on pitänyt tietty käydä töissä (ja se taas on häirinnyt kovasti sitä olympialaisten katselua tietenkin). Ai niin ja sitten on pitänyt etsiä laskiaispullia (mantelimassatäytteisiä, ei hilloisia), ja ei oo kovin helppoa ollut sekään.

Sitten mää oon kasvattanut mahaa oikeen urakalla. Jos ette usko niin katsokaa vaikka:

Kyllä. Mää käyn Reinoissa Prismassa ja käytän leggingsejä housuina. Että hei vaan seuraavat 20 viikkoa vielä. Enkä nää ees varpaitani. Musta on kiva (not) katella noita kuvia muista mammoista joilla on tän kokonen maha päivää ennenko ne synnyttää. Alkaa sellai pelottaa että mitkä kottikärryt mää kohta tarviin…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>