Kierrätyskassi ja lämmikettä vauvoille

Käsitöitä on kiva tehdä. Erityisen kivaa on neuloa, mutta nykyisellään se on vaan melkoisen hidasta puuhaa. Ei sillä että neulomisnopeus olisi hidastunut, mutta täällä meillä asuu pari tyyppiä jotka hieman häiriköivät neulomisprojekteja. Hidasteista huolimatta aina jotain onnistun tekemään valmiiksikin asti. Vaikka nämä kaulurit. Meillä on tytöille vaunuissa sellaiset lämpöpussit, mutta jotenkin tuntuu että ehkä pussi ei ole ihan tarpeeksi tiivis ja kylmää pääsee  hartioille ja kaulaan. Vaan ei pääse enää.IMG_5832Ehkä tuota voi sitten tarvittaessa jatkaa pidemmäksi joskus jos on tarve, mutta nyt noi käy melkein ponchoista tytöille. Jos joku haluaa tarkempia ohjeita, niin huikatkaa ihmeessä kommenttiboksiin. Tuossa on käytännössä vain suljettuna neuleena neulottua joustinta, mutta voin kirjoitella tarkemmatkin ohjeet esille.

Työn alla on nyt säärystimet samasta langasta (1/4 jo tehty, jee) ja kaverin vauvalle tuollainen samanlainen kauluri. Ehkä huijaan vähän ja teen paksummasta langasta niin saan nopeammin tehtyä… :)

Tämän lisäksi väkästelin eilen kahdesta vanhasta t-paidasta taas kangaskassin. Tässä alkaa kehittyä hyvä systeemi tehdä kangaskasseja kun niitä on muutaman värkännyt. Tämä kassi on vähän niinkun kääntökassi, eli sitä voi käyttää kumminpäin vaan.IMG_5828IMG_5830Jätin yläreunan tarkoituksella huolittelematta, oikeastaan kahdesta syystä. Toinen on se että se näyttää kivammalta noin. Ja toinen on se että en vaan jaksanut. Että tuota. Luovuus syntyy laiskuudesta.

Comments (3)

 1. ina

  Mää/mie niin rakastan kotikutosii facking postauksii! ja mää/mie oon vanha! Ku taivas…. Jatka vaa samaa malliin!

  Terv. Kaksoset, poika ja tyttö, nyt 19 v. Enkä ompele, en.

  Reply
 2. raleigh

  Mää, mää, mää haluun kauluriohjeen! Mielellään vauvakoko, naperokoko ja äitikoko. Onks vaikee? Neulominen ei oo mun vahvimpia puoli, mut tahdon yrittää, on niiin hienot!

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Mää koitan kirjotella ohjeet, ehkä saan viikonloppuna pihalle :) Ja ei toi oo kyllä vaikee, helppo kun mikä!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>