Bloglovin ja Blogilista

Tässä kun olen niin aina kaiken aallonharjalla ja ekana muistamassa kaikkea, niin muistin tässä että on olemassa myös Blogilista ja Bloglovin, joita jotkut ehkä käyttää. Bloglovinissa blogi löytyy tuolta linkin takaa ja Blogilistasta en sitten oikeen tiiäkään miten se blogi itselle napataan. Joku on sen sinne ilmottanut, mutta en nyt kuollaksenikaan löydä mitään tapaa millä sen saisin itselle muokattavaksi. Että jos joku tietää niin kertokaa heti :D

Comments (4)

 1. Jenni H.

  Moroo! Hei haluisin sulta kysyä kun aika tuoreeltaan muutit pois Lilystä, että miten sä sait tehtyä tämän sun nykyisen sivun? :) Oon ihan urpo minkään nettisivujen perustamisen kanssa ja nyt haluaisin itseasiassa myös perustaa omaa blogipaikkaa. Mitä kautta lähdit rakentamaan tätä?

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Tää mun on niinkon wordpress, mutta omassa webhotellissa. Ostin palveluntarjoojalta webhotellin ja latasin sinne tarvittavat jutut. WordPressin sivuilta saa hyvät avut. Helpompaa on toki ottaa suoraa wordpressiin tai blogspottiin oma tunnari, tää munkin teema on ihan wordpressin valmisteemoja, oon sitten vaan ite vähän tuunaillut (tosi vähän). Auttoko yhtään vai olinko vaan tosi epäselvä :D

   Reply
 2. Tiina

  Joskus ennen Blogilistalla oli semmoinen systeemi, että kun laittoi jonkun koodinpätkän oman bloginsa koodiin, niin sillä ikään kuin todisti olevansa blogin omistaja ja sai sen haltuunsa. Mutta musta tuntuu, että nykyisin sitä systeemiä ei enää ole eikä auta kuin laittaa viestiä Blogilistan ylläpitoon ja toivoa, että joku reagoi siihen.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Mä pistin sinne just meiliä kin en vaan löytänyt mistään että mistä sen blogin saa itelleen. Siellä kyllä sanotaan että sen saa itselleen sen oman bloginsa, mutta kun en vaan tiiä että mistä. Toivotaan että ylläpito reagoi joskus sitten kun ehtivät.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>