Kateudesta

Emmi kirjoitti omassa blogissaan kateudestaan muita bloggaajia kohtaan. Ja siis olenhan mäkin kateellinen niille menestyneille bloggaajille, jotka noin vaan saavat kutsuja portaaleihin ja mainostajat lähettää sitä sun tätä ja otetaan yhteyttä ja pyydetään mukaan. Koska ei mua kyllä pyydetä. Tietenkin ei pidä nyt unohtaa että eipä se kotoo kukaan tuu hakeen, mutta monesti on näissä blogijutuissa ollut vähän olo että sitä on päässyt katsomaan millaista leikkiä ne suositut leikkii ja odottaa vaan kämmenet hikisenä että kutsuiskohan ne mukaan. Mutta ei ne kutsu.

Ja siis myönnetään vaan että se oli yksi syy muuttaa omilleen. Täällä saa leikkiä mitä haluaa, eikä tarvi miettiä että “no miksi ton juttuja nyt nostetaan, miksei mun” tai “miksi toi sai nyt tollasen diilin, miksei kukaan muista mua”.

Mutta se siitä, blogimenestys on monesti työn lisäksi täysin tuurista kiinni, ja mun blogiin ei oo tuuri osunut. Eikä lottovoittokaan. Mistä päästään siihen mun isompaan kateuden kohteeseen. Nimittäin tyypit jotka voittaa lotossa. Mä haluisin että mulla olis yhtäkkiä sellanen kasa rahaa että voisin maksaa velkani pois, ostaa vanhan puutalon maalta ja perustaa oman firman. Ja elää niin että jos huvittaa lähteä viikoksi reissuun niin senkus lähtee.

Muita kateuden aiheita:

 • ihmiset, jotka ovat tosi hyvässä fyysisessä kunnossa (mää yritän, mutta ei sinne noin vaan pääse)
 • ihmiset, jotka voi herkutella miten paljon vaan haluavat ilman lihomista (ei varmaan tarvi selittää että mikä tässä kadehdituttaa)
 • ihmiset, jotka osaavat laulaa
 • ihmiset, jotka osaavat soittaa
 • ihmiset, jotka näyttävät hyviltä sillai täysin yrittämättä
 • oikeastaan vaihtelevasti aina joku porukka, joka osaa jotain mitä minä en, niin kadehdituttaa

Että siitä, muita kateellisia? :)

Comments (2)

 1. Di--

  - lapsiperhe-elämä, etenkin söpöt kaksostytöt
  – ihmiset, jotka osaa luistella
  – ihmiset, jotka harrastaa joukkuelajeja (haluun oman jengin!)
  – ihmiset, jotka jaksaa ja uskaltaa blogata ja päästää muut kurkistamaan elämäänsä

  :D

  Niin paljon on kateuden aiheita tässä maailmassa :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   :D Ja hei lisätään listaan vielä ihmiset, jotka osaa tankotanssia ja ihmiset jotka pääsee spagaatin.

   Mutta niin, kateuden aiheita on monia!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>