Ei ollu ruuhkaa

Vietettiin tuossa neljä päivää laatuaikaa  Amman ja Afin luona Naantalissa. Sen lisäksi että on mahtava nähdä kaikkia sukulaisia, ei yhtään haittaa ottaa pientä lomaa vaipanvaihdosta :D Tämän lisäksi säät olivat aivan törkeän hienot, ja ekaa kertaa oli niin kevät että pystyi ottamaan ihan takinkin pois. IMG_6117IMG_6121IMG_6125Bongattiin että Kultarannassa olisi vähän tonttejakin myytävänä golfkentän vierellä. Harmi ettei oo irtorahaa taskussa 180.000 euron tonttiin. Tai sen ehkä pystyis mut sit pitäs asua jossain teltassa. Talonrakennusprojekti ei ole ihan ajankohtainen, mutta ehkä sitä joskus vois. Vähintään leikkimökin voisi rakentaa jos ei muuta :D

Kultarannan lisäksi käytiin kävelyllä myös keskustassa. Oli kyllä aivan mahtava ilta, aurinko oikein porotti ja tuuli pysyi aisoissa. Kesällä kyllä Naantalin rannassa on hieman enemmän väkeä ja jätskikioski on auki. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_6146Siinä kun käveltiin niin päätettiin myös käydä Muumimaailmassa. En ymmärrä mistä ihmiset valittaa, sisälle ei maksanut mitään ja oli ihanan hiljaista ja rauhallista. Paria japanilaista turistia lukuunottamatta ihan täysin hiljaista.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOli kiva reissu Naantaliin, vaikka tytöt nukkuivatkin tosi huonosti. Joku lenssu iski ja raasut ulisivat pari yötä yksin, yhdessä ja vuorotellen. Tai ehkä ne teki hampaita lisää. Tai sitten geneerinen vauvuus iski. Nyt alkaa näköjään tosin jo helpottaa, ja elämä on muutakin kuin ulinaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>