Ihan uusia (ja pari vanhaa) asiaa, jotka ottavat päähän

Joustavat farkut. Tai se oikeastaan, että kun sovitat housuja, ne istuvat täydellisesti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen farkut ovat ihan muodottomat, rumat ja tippuvat päältä. Mutta minkäs teet, tavalliset ei mahdu päälle niin ei auta.

Ihmiset, jotka eivät väistä. En nyt tarkoita että olisin jotenkin maailman kuningas (jos paikka on auki niin toki sitten), mutta kun oon kaupassa ja työnnän toisella kädellä tuplavankkureita ja toisella vedän perässä ostoskoria, niin olisi ihan kiva jos joku jolla on vähän vähemmän koordinoitavaa voisi väistää ja antaa tietä. Sama koskee muuten jalkakäytäviä. Mää en pääse niillä mun vankkureilla ihan kauheen pieneen tilaan vaikka haluisin, että jos rouvat haluaa kävellä kolme rinnan niin kävelkää vaan, mutta mää en viitti ojaan asti väistää.

Ihmiset, jotka käyttävät kauppojen perheparkkipaikkoja suotta. Se että sulla on kotona 4 lasta joista yksikään ei oo mukana ei oikeuta perhepaikalle ajamiseen. Eikä se että et jaksa kävellä kauempaa. Nimim. en jaksa kantaa kahta ihan kauheen kaukaa.

Se kun haaveilet kävelylenkillä ranskalaisista ja nakeista noin tunnin, ja kotiin tullessa tajuat että no ei niitä ranskalaisia ole. Ja luulit että on. Ja kävit kaupassakin vielä matkalla ostamassa vissyä, joten olisit hyvin voinut ostaa myös ranuja. Mutta nyt ei ole ranuja ja nakkeja. Ruokana on tänään kauhea pettymys nakeilla.

Comments (15)

 1. MariA

  Pahinta on, että käy Lidussa mittanauhan kanssa mittaamassa joustaviksi luulemansa jegginsit, mutta huomaa kotona että housut menevät kyllä päälle mutta eivät pysy ylhäällä vaan valuvat hitaasti alaspäin. Maailman ärsyttävin tunne, eikä niissä penteleissä ole edes vyölenkkejä että voisin hirttää ne väkivaltaisesti ylös!

  Ja nää tyypit jotka ei tajua kävellä oikeella puolella katua! Kävellään keskellä, kävellään vasemmalla, mutta kun lähdet menemään ohi niin tyypit heilahtavat kuin taikaiskusta siihen oikealle josta koitat väistää. Tosi jännittävää, varsinkin pyörän ja koiran kanssa.

  Tuo pettymys nakeilla kuulostaa todella terveelliseltä vähähiilariselta vaihtoehdolta. Reseptiä kehiin! :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Ah, valuvat housut on kyllä todella ärsyttävät. Etenkin kun oot sattunu pistään sellaset johonki kävelylle ja sit saa nolosti koko ajan olla repimässä niitä “huomaamattomasti” ylös :D

   Ja puolestaan epävarmat kävelijät, niin nehän on samanlaisia jos tulevat vastaan. Ihan sama siis yritätkö ohittaa takaa tullessa tai eestä :D

   Pettymys nakeilla ei oo mun ainoo herkkuruoka, joskus jälkkäriksi saa Kurjuutta vanukkaalla.

   Reply
 2. Laura

  Noi juostavat farkut on kyllä niin perseestä. Istuuhan ne pesusta tulemisen jälkeen hyvin joku 3 sekunttia, mutta kun ottaa pari askelta tai edes hengittäää, niin taas ne roikkuvat ihan hirveän näköisenä.
  Oma ärsytyksen/huvituksen aihe on myös ihmiset jotka väistävät liioitellusti. Koiraa ulkoiluttaessa aina silloin tällöin, pienempien koirien omistajat vaihtavat tien toiselle puolelle. Aika dramaattista ettenkö sanoisi. :D

  Reply
  1. Laura

   Pystytkö ottamaan ton mun sukunimen tosta edellisestä kommentista pois, jäi vähän päälle ilmeisesti toi koko nimen kirjoittaminen työsähköposteista… :D Kiitos!

   Reply
   1. sanumaria (Post author)

    Noin :)

    Reply
    1. Laura

     Kiitos!

     Reply
  2. sanumaria (Post author)

   Siinä voi tietty leikkiä että omaa supervoimat, ja ne tyypit siis ei ite siirry vaan sä siirrät ne :D

   Reply
 3. Mirka

  Toi kaupassa tai ovissa väistäminen… Huokaus. Meillä mies kyllä kirjaimellisesti kävelee ihmisiä päin, vaunuilla ja ilman, jos kattoo aiheelliseksi. Niinku tyyliin, ne vaunut tai pari kauppakassia plus rinnalla/perässä poukkoileva isompi lapsukainen, on päteviä syitä jyrätä käsiään heiluttelevat idiootit, jotka ei väistä senttiäkään. Kerran joku tollanen idiootti meinas käydä päälle tossa meidän lähikauppakeskuksen ulko-ovilla. Samaa mieltä, muitten pitäis väistää, mutta isännän konstit on joskus vähän turhan brutaaleja.

  Noi perhepaikan rosvoojat pesii pienehkön ja suppean tutkimusaineiston mukaan meidän kylän S- Marketin parkkiksella. Toinen alalaji tuntuu olevan ton lähimmän Prisman fillariparkkiksella nelipyöräiset polkupyörät. Jotain rajaa siihen, että kuinka lähelle ovea pitää päästä. Ku ei me kaikki vaan voida saada sitä lähinnä ovea olevaa paikkaa.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   SMarketin pihalla juurikin. Ihan superärsyttävää kun se parkkis ei oo mitenkään niin iso ettäkö joutuisi kaukaa kävelemään. Se on vaan eri kävellä yksinään sieltä 30m kauempaa kun vaikka kahta vauvaa roudaten. Mur. Hei koska mentäs taas kävelylle?

   Reply
   1. Mirka

    Meillä on kalenteri edelleen samalla mallilla ja joka päivä sama ohjelma eli ei mitään :D Joka päivä on siis hyvä kävelypäivä. Piltti on kasvanu taas sen verran, että nykyään jo tykkää istuskella rattaissa kattelemassa maisemia. Että niinku aikataulut joustaa entistä enemmän :)

    Reply
    1. sanumaria (Post author)

     No mentäskö heti huomenna tai keskiviikkona?

     Reply
     1. Mirka

      Laitetaan leima keskiviikon kohdalle. Mä taidan joutua huomenna varautumaan päivystysluonteiseen hammaslääkärikeikkaan. Ihanaa, naminami, mahtavaa. Eli hyi, yök ja en tykkää.

      Tampereentietä törmäyksen asti? :D

     2. sanumaria (Post author)

      Joo, tää on hyvä. Tekstarilla tarkempi lähtöaika :)

 4. Kahvittelija

  Mun mies saa vielä joku kaunis päivä sydänkohtauksen, kun se raivostuu aina niin kovasti noista perhepaikkarosvoista :D kyllä ne muakin ottaa päähän kovasti, mutta mun miehen reaktiot, kun se tajuaa, että a) ei ole yhtään perhepaikkaa vapaana ja b) korkeintaan yhdellä perhepaikalla on aito tarve perhepaikkaan niin voi että, se on hauskaa viihdettä se. :)

  Joustavista farkuista tuli mieleen omat uutukaiset farkkuni, jotka tuntuivat sovituskopissa hyviltä mutta jotka eivät ole sen jälkeen istuneet vaan niitä saa koko ajan olla nykimässä ylös. Lisäksi mua ärsyttää kaikissa housuissa se, että oon tällainen persjalkainen käsityötumpelo, jonka pitäisi kiikuttaa kaikki housut aina ompelijalle lyhennettäväksi (yksiäkään en tosin ole kiikuttanut ja sen kyllä huomaa rispaantuneista lahkeista).

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Mä just katoin Lindexillä että onpa mahtavat leveelahkeiset farkut. Sitte etin oman kokoni ja mallasin siinä vaan ja noh. Lahkeethan ne oli metrin liian pitkät :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>