Mitä vauvoille kuuluu?

Tytöt ovat jo ohittaneet 9 kuukauden iän, joten voidaan ehkä vähän kertoa mitä heille kuuluu ja mitä täällä pohditaan.IMG_6101

… ollaan aloitettu ruokajooga. Harjoitukset näyttävät sujuvan hyvin.IMG_6097...peili on maailman kiinnostavin, se aiheuttaa aina riemunkiljaisuja ja läpikonttaamisyrityksiä.IMG_6156

…kaupassa on ekaa kertaa päästy testaamaan isojen tyyppien istuinta. Tai toinen pääsi, toinen mulkoilee kateellisena taustalta.IMG_5891...ruokajoogan lisäksi ollaan harjoiteltu vaakaa, jotta se sitten sujuisi hyvin kun mennään luistelukouluun joskus. Lisäksi on tutustuttu työkalupakkiin, että ehkä myös puutyökurssille sitten.IMG_5883…välillä halataan siskoa, välillä muksitaan sitä, välillä kontataan sen yli, välillä taas halataan.
IMG_6050...molemmat osaavat jo juoda itse, tosin aina ei vaan huvita.IMG_6071 IMG_6093..ulkoilua varten tapahtuva vaatteiden pukeminen alkaa olla melko hässäkkää kahden vempulan kanssa. Onneksi tyyppejä jaksaa vieläkin naurattaa kun toisella on kypärämyssy. Koskahan ne tajuaa että jos toisella on hassu pipo niin luultavasti itselläkin on?

Täällä osataan myös seistä tukea vasten, kurotella asioita pöydältä, kontata, nauraa, taputtaa, nukkua yli 2h päiväunia vaunuissa, syödä itse lautaselta (tai siis katsoa hämmentyneenä lautasta, heittää sen sisältö syöttöpöydälle ja syödä siitä) ja olla geneerisesti hassuja.

Comments (2)

 1. Hertta

  He on niin hurmaavat. Ja repesin nauramaan ääneen tuolle kypärämyssyasialle. Samaistun: siltä minusta nimittäin aina tuntuu, kun seison peilin edessä kinnaava saunahattu päässäni. Enhän se siis MINÄ sieltä peilistä katso, vaan joku muu.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Tietenkin se on joku muu! Muutenhan sitä itse näyttäisi jotenkin hassulta :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>