Juoksun tuskaa

Olen valittanut useasti miten tylsää ja kamalaa juoksu on. Ja jostain syystä silti välillä tulee mentyä lenkille, ja joskus haaveilin jopa puolimaratonista (se touhu jäi sitten kun polvet eivät kestäneet). Ehkä siksi että se on tavallaan helppo ja halpa harrastus, ja juoksunvihaajankin on välillä pakko miettiä miten kivaa on olla pihalla.IMG_6239

 

Mutta nyt ehkä (jyrkkä ehkä) löysin avustajan viemään tuskaa pois lenkin tylsyydeltä. Latasin Runtales-nimisen applikaation ja löin sen päälle kun lähdin matkaan. Ensimmäisenä mulle kerrottiin että mun nimi on Leroy ja juoksen pölyisellä aavikolla (katupöly loi siis autenttista tunnelmaa) ja käskettiin pitää game pace. Pitkin matkaa tuli sitten erilaisia syitä joko spurtata (vaikka karkuun sheriffiä) tai hiljentää (sillan ylitys). Spurtit olivat aina haasteita, ja sain suoritettua 5/8 haastetta matkan aikana. Oli kyllä sen verran hauska sovellus, että taidan testata uudelleenkin. Sitä en tiiä vielä oonko aina aavikolla juokseva Leroy, mutta sama sen väliä.Screen Shot 2015-03-21 at 20.03.14Mulla on ollut tässä jostain marraskuusta asti melkoinen juoksulukko päällä. Kävin silloin juoksemassa kympin ja sitten jotenkin en oo vaan halunnut juosta. Ja oon ollut toki aivan varma että en ees pysty enää ja en jaksa yhtään ja sehän olisi tosi noloa se. Ihan niinkun muita kiinnostaisi (tai ne ees huomais) että kattokaa nyt toi ei jaksa. No kuitenkin, nyt rohkaistuin ihan lenkkipolulle illan pimetessä ja juoksin 3,5 kilsaa 28 minuuttiin. Ei mikään päätä huimaava vauhti, mutta ei nyt mikään ihan etanatahtikaan (mulle).Screen Shot 2015-03-21 at 20.00.51Screen Shot 2015-03-21 at 20.01.28Pakko sanoa että Runtalesin mainosslogan kyllä on ihan toimiva, se muokkautui mun juoksutahtini mukaan ja ei nillittänyt että olipa lyhyt ja hidas lenkki, voiko tuota ees juoksemiseksi sanoakaan kuule lortto. Ja mun tekis mieli jo vähän mennä uuestaan. Ei tänään, mutta ehkä maanantaina. Ehkä.

Kuvakaappaukset www.runtales.com

Comments (2)

 1. Mirka

  Mun tarvii kohta lakata lukemasta näitä sun “Vitsit, kun lenkkeily on mukavaa” postauksia :D Sitähän saattaa ite innostua ihan liikaa aiheesta, kuka meidän sohva sitten pitää paikallaan?! Täh?!

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Oota kun tulee sellanen “ei muuten juokse enää ikinä”-postaus :D Ei pitäs mennä kauaa..

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>