Ihan uusi tukkaväri

Tän väristä tukkaa mulla ei ookaan vielä ollut. Tää on jotain sieltä epätoivoisesti nuoruuttaan tavoitteleva 30-vuotias meets tympääntynyt kotirouva, ja en oo ihan vielä onnistunut luomaan täysin omaa mielipidettäni tästä. Paitsi että onhan tää nyt hauskempi kun vanha reuhka. Ja väri ei oo kestoversio, eli haalistuu pois (paitsi tietty oon aika varma että haalistuu sillai tosi epätasaisesti ja näytän pinkiltä dalmatialaiselta). Näillä mennään!tukkajuttujaIhan kunnolla toi väri ei jumahtanut tukkaan, johtuen siitäkin että annoin sen vaikuttaa vaan 20 minsaa ja siihen että hiuksissa on niin pitkälti sellaista käsittelemätöntä tukkaa johon ei pure sitten mikään.

En ees viitsi kysyä kenen mielestä huti, koska joku kuitenkin on sitä mieltä. Kysyn vaan että eikö oo pinkki? :)

Comments (3)

 1. teehoo

  Ehoton hitti!

  Pirtee!

  Reply
 2. Minnainen

  Ihana!!

  Reply
 3. Mirka

  Mahottoman hiano! :)

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>