Salihommii mummojen kaa

Nohevana jätin käymättä salilla melkeenpä kaksi viikkoa putkeen, sillähän ne tulokset paranee eikö? Levossa lihas kasvaa ja niin edelleen. Vähän kyllä jännitti että no nouseeko ne painot enää, mutta huoli oli turha. Hyvin jaksoin kyykyt ja mavet ja penkin, hyytyminen tuli vasta siinä kohtaa kun tein lopuksi oman pienen kehonpainotreenin.

5*burbee, 5*supermies, 10*vuorikiipeilijä, 5*sivulta sivulle lankku, 5*ojentajapunnerus ja tämä roska kolmesti. Noi ojentajapunnerukset on kyllä hankalia, oon aika varma että se johtuu siitä että mun pää vaan painaa liikaa. Sehän ei voi johtua siitä että en oo juurikaan tehnyt ojentajapunnerruksia tai siitä että oon vaan heikko siltä osin. On vaan liian painava pää.IMG_6388

Vaikka kuvasta voisi niin luulla, en ollut yksin salilla. Siellä oli tehokas mummoryhmä mun seurana. Piti ihan jonottaa omaa vuoroaan penkkiä tekemään kun nää mummot olikin sellasia pena+jalkaprässipäivä -mummoja. Lisäksi niillä oli lepposat jutut ja hyvä fiilis heti aamusta. Ehkä määkin sitten mummona voin vastata puhelimeen että “no ei ne lapsenlapset ny voi tulla vielä ku mä oon täällä salilla!” :D

Comments (2)

 1. eli

  Naapurin mummeli käy salilla 3-4 kertaa viikossa, ja kulkee joka paikkaan aina fillarilla tai kävellen. Siinä sitä tavoitetta itellekin :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Joo, tossa on jo tavotetta. Hyvä jos ite ehtii kahesti viikossa salille :D Saati että aina menis kävellen tai fillarilla (kaivoin kyllä fillarin esille että nyt kelpaa sillä mennä).

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>