Treenihommia eli käsivarret sattuu

Jotenkin jännä että vaikka kahteen viikkoon en pääsiäisen huitteilla käytännössä ees vilkaissut salin suuntaan, tuntuu siltä että salihomma kuitenkin toimii. Ehkä se kulkee kun en oo paikalla häiritsemässä, tiedä häntä. IMG_6442

Käytännössä teen siis salilla vain isoja liikkeitä (penkki, mave, kyykky) ja häröilen sitten jotain mitä huvittaa. Yleensä jotain vatsalihasliikkeitä tai dippejä tai satunnaisesti mitä nyt huvittaa tehdä ja mikä on vapaana. Kuvituskuvana on noi mun maven sarjapainot, 62,5kg oli tänään se painavin määrä. Siitä on vielä pitkä matka, mutta josko nyt vaikka 100kg saisi jossain kohtaa nostettua maasta. Kun ei toi nyt ihan kovin tiukkaa tehnyt.

Mutta niin, salilla käynnin lisäksi on treenisettiin hiipinyt jostain kehonpainotreenit. Käyn kerran viikkoon ohjatulla kehonpainotreenitunnilla ja sitten toinen kerta tulee kun jäävuoroa ennen yleensä tehdään jonninnäköistä kuntopiiriä tai vastaavaa. Nohevasti ne ovat tietty samana päivänä, ja esimerkiksi eilen tehtiin punnerruksia. Molemmissa. Määrissä. Uskotteko jos sanon että oli aika nihkeä tänään tehdä penkkipunnerrusta?IMG_6438

Mopsipaidassa kelpaa treenata. Huomatkaa tyylikkään minimalistinen kyykkyräkki tai teline vai miksikä tuota nyt sitte voikaan kutsua. Mun salilla ei koreilla välineillä. Ja siellä mummotkin penkkaa.

Comments (2)

 1. Vim

  Punnerruspäivän jälkeisenä päivänä kannattaisi mieluummin tehdä salilla jotain muuta kuin penkkiä. Jos lihakset eivät ole palautuneet, treenistä ei ole juurikaan hyötyä. Päinvastoin saattaa vain haitata edellisestä treenistä palautumista.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Niinhän se kannattaisi. Mutta ja noku ja mitä näitä on :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>