Haaste: Ilahduta bloggaajakaveria

Sain mieltäpiristävän ilahdutuksen Mattopiiska-blogin Jennalta tässä joku aika sitten, ja on syytä pistää tuo ilahdutus eteenpäin! Jenna kirjoitti niin mukavasti mun blogista että vieläkin ihan punastuttaa. Koska olen niin ylpeä saamistani kehuista niin pastean ne ihan tähän:

Aikoinani jotenkin eksyin Sanumarian entiseen Etkaisäänymuavarte-blogiin, jonka innovatiivinen ja ilmeikäs kielenkäyttö sai minut hörähtelemään kesken työpäivää (juu, pidän bloginlukemistaukoja kahvipaussien sijaan). Vaikka blogin toistuvia teemoja ovat nykyään kotiäidin arki ja urheilu, joista kumpikaan ei tällaiselle lapsettomalle velttoilijalle ole aiheena kovin läheinen, Sanumarian tyyli kertoa näistä(kin) asioista ilahduttaa minua edelleen. Jos sallitte kökköisen vertauksen, By Sanumaria on vähän niin kuin Top Gear -ohjelma: sen parissa viihtyy, vaikkei asiasta mitään tietäisikään. Kiitos siis piristämisestä! Jatka haastetta, jos siltä tuntuu.

Ilahdutabloggaajakaveriahaaste

Voin kertoa että ilahduin kyllä ihan älyttömästi. Jenna lähetti mulle vielä komian neulatyynyn (pistäisin siitä kuvan, mutta pari täällä asuvaa vähän alle metrin mittaista tyyppiä ovat jemmanneet sen johonkin, oli ehkä virhe antaa se niitten käpäliin…). Mutta nyt on aika pistää ilahdutus eteenpäin! Tässä ensin Tipulassa-blogista lähteneen ilahdutushomman säännöt:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, yllä olevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit totta kai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
Minä ilahdun joka kerta kun 1001 Kabul -blogin Sini on julkaissut uuden postauksen.
Screen Shot 2015-04-18 at 10.20.22
Sitä voisi kuvitella uutisoinnin perusteella että Kabul on vain kasa soraa tätä nykyä, mutta Sinin mukaan siellä voi vaikka käydä lähetystössä teemabileissä, vaikka joskus tapahtuukin kurjia asioita. Sinin blogia lukemalla sitä on saanut nähdä ihan toisenpuolen Afganistanista ja Kabulista kuin se, joka uutisissa näkyy. Että jatka Sini jatka! Tekstejäsi on kiva lukea, ja joka kertaa vähän taas pääsee kurkistamaan maailmaan jota itse ei tule kokemaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>