Kotonaolemisen sietämätön keveys

Alle kuukausi, ja allekirjoittanut palaa taas töihin. Parhausihminen jää tyttöjen kanssa kotiin, mutta tässä on kyllä ehtinyt jo mietityttää moni asia ja samalla tajuan kaipaavani joitain asioita ihan kamalasti työelämästä. 

1. Kahvipöytäkeskustelut. Töissä kahvipöytäkeskustelut liitelevät välillä työasioissa ja välillä pohditaan realityohjelmia, erityisesti Jutta Gustafsbergin kaikki ohjelmat ovat herättäneet keskustelua.

2. Jonkun muun tekemä lounas. Kun ei ole pakko itse raapia jotain lounasta kasaan, vaan joku muu valmistaa sen ja tarjoilee ja tiskaa vielä astiatkin. Ja oikeastaan kun sanon että lounas, niin tarkoitan sushi.

3. Suunnittelu, kuuntelu ja keskustelu. Se oman työn tekeminen. Vaikka olenkin jo melko ammattilaistasoa (vähintään hyvä amatööri) venkoilevien vauvojen pukemisessa, koen olevani parempi kun teen omaa työtäni.

4. Korkokengät. Vaunukävelylenkeille ei oikeen korkkareilla lähdetä. Ja miksipä sitä täällä maalla korkkareita Lidlissä käydessä jaksaisikaan kaapista kaivaa.

Tasapuolisuuden nimissä listattakoon asioita, joita jään kaipaamaan kotonaolemisesta.

IMG_6504

1. Tyttöjen kanssa halailu. Se on vaan kivaa kun sylissä pyörii kaksi pientä sinisilmäistä ilopilleriä.

2. Päiväsaikaan ulkona olo. Marraskuussa tää ei tietty ollut optio, mutta nyt keväällä on ollut ihan todella hauskaa hengata vaikka vaan terassilla kun tytöt ottaa päiväunia.

3. Mahdollisuus kotijumpata tai olla jumppaamatta. Aamupäiväunien aikaan oon pyrkinyt tekemään pientä kotijumppaa. Tai jättänyt tekemättä. Töissä noita optioita ei oikein ole…

Jännitys alkaa nousta, osaanko enää mitään, tuleeko kamala ikävä tyttöjä, muistanko ovikoodin (en), miten pärjään ilman Ylen uutislähetyksiä (katson kaikki, lähes), miten selviän ilman päiväulkoilua (voisikohan työkaverit viedä mut vaikka puistoon) ja ennen kaikkea, paljonko sattuu jalat kun pistää ne korot taas jalkaan?

Comments (2)

 1. SuviH

  1. Mä voin halata kun siltä tuntuu. On siniset silmätkin.
  2. Läppäri mukaan ja puistoon. Jos tarviit wifiä, niin ei muuta kun pilkkijakkara mukaan ja Indiskan eteen parkkiin.
  3. Lounasjumppa ;-)

  … Ovikoodia ei tarvi muistaa, kun Tero on täällä kuitenkin ensin. Yle Areena on aika ässä. Päiväulkoilu hoituu kun menee lounasreenaan. Mutta niille jalkasäryille en voi mitään :-(

  Tervetuloa takas :-))))))))

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Jee! On ihan tosi kiva tulla takaisin, ikäväkin alkaa olla teitä jo :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>