Onkohan nyt varmasti

…tarpeeksi vetoremmejä mukana salilla?WP_20150503_007Toisaalta on tietty hyvä että on yhdet kassissa jos vaikka ei millään jaksakaan nostaa vaan yksillä remmeillä. Mavepainot alkaa hätyytellä 70kg rajapyykkiä niin alkaa ote lipsua, muutenhan tietty mitään remmejä käytetä. Mutta oon aatellut että treeni on tehokkaampaa kun se tanko painoinen nousee lattiasta eikä vaan lipsahda sormista heti takaisin lattialle. Kommenttiboksissa voi kertoa jos on asiasta eriävä mielipide.

Jotenkin kauhean jännää tässä nyt se, että kahden viikon päästä pääsee tekemään sarjaa sillä seittemällä kympillä. Tai kuka mua nyt estää tekemästä vaikka heti huomenna niin, mutta ajattelin kerrankin sitkoisesti seurata ohjelmaa enkä vaan tehdä mitä lystää. Tässä 5×5-setissä nämä sarjapainot menevät jotakuinkin siten että joka kolmas viikko hätyytellään uusia isoimpia lukuja, ja sitten palataan painoissa kaksi viikkoa taaksepäin. Sitten natkutetaan niitä ns. jo tuttuja painoja ja taas kolmannella viikolla päästään kokeilemaan että meniskö vielä vähän enemmän. Ja joka kerta on tähän asti mennyt, 6 viikkoa vielä jäljellä eli kaksi korotuskierrosta.

Treeneistä puheenollen, niin en oo ihan kauheesti enää shoppaillut treenikamojakaan. Johtuu kyllä ehkä siitä että en kulje joka päivä treenivaatekaupan ohi (tai siis kun sanon ohi niin tarkoitan että ovesta sisään), eikä niikään siitä etteikö niitä kamoja tarvitsisi. Mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi tilata uudet treenitossut, ja tietty piti heti ottaa täysin epäedustava kuva niistä. Uskokaa pois, ne on ihan hienot kuitenkin. WP_20150503_006Kuvan suttuisuus johtuu siitä että mulla on nyt parisen viikkoa käytössä (toivottavasti siis enää vain viikko) miehen vanha Lumia-luuri. Eräät pikkuihmiset ovat saattaneet hieman käpälöidä linssiä ja ihan kauheen teräviä kuvia ei enää saa. Töihinpaluu tarkoittaa myös uutta puhelinta, se pistettiin tilaukseen tuossa joku aika sitten (ja hauskana kuriositeettina vartti tilauksen jälkeen se vanha puhelin lahosi) ja viikon päästä meen taas töihin ja saan uuden puhelimen! Josko vaikka pitäisi pienet käpälät siitä puhelimesta erossa sitten. Saakohan tohon Lumiaan Kikattava Kakkiainen -pelin? Se on ihan huikee! En tiiä mitä lapset siitä tykkää mutta ite tulee aina hyvälle tuulelle siitä :)

Comments (2)

 1. SatuKoo

  Oli pakko googlettaa Kikattava Kakkiainen :)
  Harmi, että on saatavilla vaan iPhonelle/Padille, olisin kyllä heti ladannut itselle.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Se on kyllä huima peli :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>