Huono naamapäivä

Tiiättekö kun joskus on sellainen päivä että vaikka periaatteessa mikään ei oo toisin, kun univelan määräkin on tasainen ja edellisenä iltanakaan ei mennyt ihan aamutunneille, mutta silti on vaan huono naamapäivä? Mulle iski sellainen wappupäiväksi, mikä oli vähän kurjaa. Mutta toisaalta oli hyvä päivävalinta, koska vähintään joka toisella vastaantulijalla oli wapputurvotus tai jonkunlainen wappunaamari, niin sulauduin hyvin porukkaan mukaan. Wappuna oltiin kaverin tupareissa, ja oli kyllä tosi kivaa. Tupa oli täynnä tuttuja ja erinomaisen hyvää ruokaa (vieläkin nään unta siitä tapenadesta, mikä ei kyllä mun dieetin kannalta oo hyvä. Voidaan palata siihen dieettiin ihan omassa postauksessaan, se nimittäin menee ihan päin helkuttia se…) Wappuaattona oli hyvä naamapäivä ja hyvä vaatepäivä, mutta huono kuvauspäivä. En kyllä malta odottaa sitä uutta puhelinta, en pääse edes Instragrammiin tällä hetkellä.WP_20150430_005Meillä oli siitä jännä wappu että oltiin ihan hotellissa asti yötä. Illan toistuvin puheenaihe olikin yllättäen “olispa hotelliaamupalalla pekonia”. Ei muuten ollut, että siitä miinusta Hämeenpuiston Cumulukselle. Mustaa makkaraa olis ollut, mutta ei pekonia. Tytöt oli kotona, jätettiin niille nakkeja ja perunalastuja niin ne pärjäs ihan hyvin. No ei kait, tyttöjen isovanhemmat piti tytöistä huolta ja me palattiin kotio sitten wappupäivänä kuitenkin.

Huonosta naamapäivästä oli kivaa, ja pääsin noin vuoden tauon jälkeen syömään Bar Burritoonkin herkkuja! Ai että oli hyvää. Olisin ottanut annoksesta tietty kuvan, jos en olis ahneuspäissäni syönyt sitä heti. Mitäs mää sanoin siitä dieetistä ja sen epäonnistumisesta? WP_20150501_001Onneksi voi aina naamapäiväongelmia hämätä tollasella puhekuplalla ja mopsipaidalla. Works everytime!

Mutta nyt sitten! Onko kukaan poistanut kotimenetelmin onnistuneesti väriä tukasta? Semipermanentin värin vissiin voi saada irtomaan shampoolla ja c-vitamiinilla, tietääkö joku toimiiko vai leikinkö koekaniinia?

Comments (6)

 1. eee

  Mulle laitettiin raitoja toissa maanantaina ja ne oli omasta mielestä liian näkyviä omaan väriin verrattuna. Pituuksissa väri oli ok ja sekottu hyvin omaan väriin, mutta juuri on sellasta maantienharmaata, niin näytti tosi tökeröltä semmonen punaseen taittava pari astetta tummempi raidoitus.
  Guuglettelin aikani ja seuraavana päivänä iskin päähän puoleksi tunniksi syväpuhdistavan shampoon (kuivaan tukkaan). Väriä irtos ihan näkyvästi ja sen jälkeen pesin vielä pari seuraavaa kertaa tukan syväputsarilla ja nyt väri on juuressaki ihan ok. Sitruunaa tai muuta vastaavaa en uskaltanu kokeilla, kun en tiedä miten se väri olis siihen reagoinu…että olisko haalistunu oranssiksi tai muuksi kummalliseksi.
  Mutta siis kokonaan ei väriä tällä menetelmällä pois saanu, sopivasti haalistettua vain. Oma hyväkuntonen tukka ei kärsiny tuosta syväputsarista ollenkaan, valmiiksi kuivaa pehkoa se saattaa kuivattaa vielä enemmän.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Täytyy ehkä ostaa tollanen syväputsari joka tapauksessa, ei se luultavasti kauheesti haittaa. Luulen että tää pinkki ei taida irrota ihan niin helpolla, mutta voishan tolla lähtee helposti kokeileen että toimiiko :) Kiitos vinkistä!

   Reply
 2. Siilikissa

  Muistelen, että Saara Sarvas julkas taannoin blogissaan melko perusteellisen selostuksen testeineen päivineen tosta värinpoistosta c-vitamiinilla. Eli sekin kannattaa tsekata. :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Jes, täytyy googlettaa siis vielä suomeksi, olin niin nolo että googlettelin vaan pink hair dye remove :D Kiitos!

   Reply
 3. Minna

  C-vitamiini, hunaja, öljyt, syväpuhdistava shampoo. Lähtisin ite kokeileen ensin vaikka C-vitamiinilla (askorbiinihappoa tai sitte ihan vaan murskattuja tabuja shampooseen, möhnä kuivaan tukkaan, suihkumyssy/muovipussi/elmukelmu päälle ja hengaileen, tunnissa sain haalistettua kerrostettu hennaa ehkä reilun asteen verran) ja sitten öljyllä (esim. kookosöljyä kuivaan tukkaan ja taas peitteet päälle ja odottelemaan, odottelun jälkeen öljyn päälle syväpuhdistava shampoo, vähän lisää odottelua ja pesulle) ja vielä viimesenä syväpuhdistavalla pesu. Ja tymäkät hoitoaineet sitten perään ettei putoa koko kuontalo :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kävin just hakemassa vähän tarveaineksia! Huomenna vois vähän testata että tippuuko koko tukka vai päästäänkö hattarapinkkiin asti. :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>