Blogihaaste: Miksi bloggaat?

Verkkari-Nina heitti tällaisen haasteen kaikille #momfielaisille, ja määhän sitten heti tartuin. Ei sillä että olis jutun juuri mitenkään vähissä mutta kuitenkin. On ollut ihan kauheen vähän ärsyttäviä asioita, niin ei oo oikein ollut sanomista täällä. Mutta nytpä on!

Mullahan on ollut blogi vuodesta 2007 muistaakseni, joten johan tässä alkaa blogilla olla ikääkin. Eli miksi (vieläkin) bloggaan?

1. Kirjoittaminen on vaan kivaa.

2. Jostain perversistä syystä kuvittelen että mun elämä kiinnostaa muita ihmisiä.

3. Tää on mulle harrastus, josta oikeasti tykkään. Ennen kirjoittelin pöytälaatikkojuttuja, nyt mölisen täällä.

4. Vaikka en oo a) malli b) hyvä asukuvissa, ne on hauskoja. Ja koen suurta tarvetta jakaa niitäkin kuvia yhtenään. En tiedä miksi.

5. Ajattelin jatkaa niin pitkään että joskus oikeasti saan jotain blogin kautta. En oo nimittäin ikinä saanut yhtään mitään, jos ei massapostituksena tulleita “tuu tänne Helsinkiin tunnin tapahtumaan”-juttuja lasketa. En pidätä hengitystä, että tän asian suhteen mitään tapahtuu, mutta pitää se nyt ihmisellä haaveita olla eikö?

Homma toimii siten että pitää kertoa viisi syytä, joiden takia pitää blogia. Ja pistää haaste eteenpäin tyypeille, joiden bloggaussyitä haluaa udella. Linkin voi jättää tänne tai olla jättämättä, mutta olisi ystävällistä jos jättäisit koska olen utelias kun mikä.

Onnenpäivien A. Sinivaara, sinut on haastettu. Kuten myös sinut, Maria: Elämää ja Ameriikkaa. Ja ulkomailla majaansa pitävien sarjaa jatkaakseni, Laura Maria Ruotsinmaalta!

Comments (3)

  1. Pingback: Miksi A. Sinivaara bloggaa? | Onnenpäivä

  2. SatuKoo

    Niin, ja minä olen sitten se perverssi, jota sun elämä kiinnostaa :)

    Reply
  3. Maria

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>