Mavettajan apuväline

Meidän salilla on sellainen nurkka, missä säilytetään erilaisia tankoja. Sieltä löytyy mutkatankoa ja voimistelukeppiä ja sellasta, ja sitten siellä on ollut sellainen oudon näköinen tanko, josta mulla ei oo ollut hajuakaan mikä se on. Kunnes sitten eräänä päivänä näin, että mitä sillä tehdään.WP_20150507_002Sillä voi ylikätevästi nostaa tangon toisen pään ilmaan, kun laittaa tai poistaa kiekkoja! Muutenhan ei oo mitään ongelmaa ikinä, mutta niitä viimeisiä kiekkoja on vaan ärsyttävä nitkuttaa irti tangosta. Mutta nyt, kyllä toimii :D En vaan oo missään aiemmin nähnyt tollasta, huippuvekotin on!

(Asiasta täysin toiseen, loiks, hyps, pomps. Tässä mitään aasinsiltoja tarvita, tuosta nuin vaan mennään että heilahtaa.) Ootteko koskaan käyneet Hervannan jäähallissa? Ekalla kertaa kun ajoin sinne niin ajoin parikin kertaa ohi. Jaa miten voi ajaa ohi jäähallista kysytte? No katsokaas.herwoodinjaahalliSe on aika pieni. Ja hississäkin joko mennään pohjalle tai sitten noustaan ekaan kerrokseen eli maantasalle. Hervannan jäähallihan sijaitsee neljänkymmenen metrin syvyydessä, ja välikerroksia ei tiettykään ole. Hissillä vaan luolaan ja siitä sitten treenaamaan. Aina välillä iskee vähän kammo siellä ollessa, mutta oon jo vähän päässyt asiasta yli. Hervannassahan on paljon kallion sisään kaivettuja luolia, joita käytetään sitten parkkihalleina tai vaikka uimahallina. Herwoodin uimahalli sijaitsee tosin vain 30 metrin syvyydessä. Pfft.

Comments (2)

  1. Pax

    Yh, mulla olis kanssa kammo. Asiaa auttaisi, jos pystyisi selvittämään porrasreitit, pelkän hissin varassa oleminen on tosi ahdistavaa. Tosin totuin siihenkin, että yhden työpaikan pukkarit oli kerroksessa -4, mutta ei sekään missään vaiheessa riemua ollut. Eli en sitten taida muuttaa Hervantaan, tai ainakaan käydä jäähallissa. Tai uimahallissa. Hrr.

    Reply
  2. Possu

    Tästäpä muistui mieleeni risteily kauankauan sitten. Matkustettiin muinaisella Finnjetillä Suomesta Saksaan, innostuttiin saunasta (kun ei oikein muutakaan tekemistä ollut). Saunottiin ja hei, uima-allas! Kivaa oli, kunnes yksi porukasta pohti, että mitäs jos tää altaan vesi alkais yhtä äkkiä tuntua paljon viileemmältä…Vasta silloin hoksattiin uiskentevamme meren pinnan alapuolella!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>