Kullankeltainen tukka

Tai sitten pisinkeltainen. Kerrottakoon että aiemmin pohtimani askorbiinihappoa-tukkaan-ja-menoksi-hommani kyllä vaalensi pinkin sävyä, mutta olisin ehkä saanut liottaa hiukset päästä päästäkseni eroon pinkistä. Mutta aina on värinpoisto ja uusi hiusväri. Ihan sairaan hienosti pääsin tilanteeseen jossa ei tarvinnut ihan kauheasti huolehtia juurikasvusta, ja hellou, nyt ollaan sitten tässä. Pisinvärisessä tukassa. Jäätävää juurikasvua peläten.IMG_6387Näillä mennään! Mitenkäs siellä teillä toisilla? Yhtään juurikasvukaveria mulle tarjolla?

Comment (1)

  1. Minna

    Joo, meikä ilmottautuu.

    Mullakin oli pinkki tukka, joka sitten vähemmän yllättäen alkoi olla aika huonokuntonen koska värinpoistot ja kaikki sellaset. Halusin kuitenkin pitkän tukan, joten tein kuningasratkasun ja värjäsin kuontaloni hennalla. Ja oon värjänny siitä asti. Vajaan pari vuotta. Eli hennaa… No, on. Ei siinä muuten mitään, tää ketun punanen on ihan kiva, ja tykkään joo, mutta kun juurikasvu on sävyluokkaa vehnäpelto aamukasteessa. Eli vaalea. Eikä kauheesti punanen. Huo-kaus.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>